Volvo-s60 je napisal/-a:Motor ima 100kW kolikor vem , in je čisto soliden sodoben motor, kar se moči tiče, motor je razvit v sodelovanju volva in forda, mogoče ima tudi PSA kaj vmes vendar nisem siguren, če imaš v avtomobilu 4 dolgine potem zadaj lahko malo zmanjka prostora drugače pa je samo sedenje vsaj na sprednjih sedeih vrhunsko oz zelo udobno, poraba se giblje med 6 in 7.5, Nasplošno se ta model ne kvari veliko le nekateri začetni modeli imajo probleme z LMM senzorjem kar je označeno kot tovarniška napaka in jo zamenja poblaščenec, predvsem moraš vedeti da gre za zelo varen avtomobil, dinamično oblikovan in po mojem mnenju tudi zelo kakovosten.
bsheep je napisal/-a:Jst bi rabu čim več informacij o avtu Volvo S40 2.0D letnik 2004 , pa če kdo mogoče ve od kerga avta ima mašino ker baje so neki mel od BMW neki od ranaulta kwa majo zdej?
Najbol me zanima:
-poraba
-vzdržljivost
-udobje
-kvarljivost
-kakovost
Pač čim več stvari bolš bo...
Najlepša hvala!
AudiBoy je napisal/-a:Ce ze gres kaksnega pogledat, ne pricakuj ogromnega prtljaznika (404l)
AudiBoy je napisal/-a:bsheep je napisal/-a:Jst bi rabu čim več informacij o avtu Volvo S40 2.0D letnik 2004 , pa če kdo mogoče ve od kerga avta ima mašino ker baje so neki mel od BMW neki od ranaulta kwa majo zdej?
Najbol me zanima:
-poraba
-vzdržljivost
-udobje
-kvarljivost
-kakovost
Pač čim več stvari bolš bo...
Najlepša hvala!
PORABA:
Mestna: 7.5l/100km
Kombinirana: 5.6l/100km
Relacije:4.5l/100km
VZDRZLJIVOST:
Kaj se ti zdi? Na kaj se prvo spomnes ob besedi VOLVO?![]()
bsheep je napisal/-a:A MI KDO LAHKO POMAGA K JE AN FORUMU VOLVO ŽE 8 ur čakam da dobim maiil da aktiveram accaunt !! ?!? ?? ! ?
Po forumu brska: Google [Bot] in 9 gostov