alesdrolec je napisal/-a:poznam več folkak so pr finnovi kupl avtomobile pa so zadovoljni!
el_diablo je napisal/-a:jst tut nek nabavlam glih,pa je čista kap.pri vseh mam filing,da me hočjo nategnt.vsi isto lažejo,zgleda da so vsi na isti tečaj skup hodili. kličem za en avto,servis narjen ja,pokliče za foro še kolega,pa servis še ni narjen,pa take fore.kaj nej si pol mislm?pa avto kot nov,ko ga greš pogledat pa ...da se ne bojo pol čudli ko bom kakmu betico razbu ko mi bo živc potegnu s takimi debilnimi forami,da se vozim po 200km za brezveze.
hribko je napisal/-a:velik je nepoštenega folka ja,najbolše od prvega lastnika,da so res vsi papirji zraven,servisna prav poštemplana in vsi računi zraven!
res je mal takih,vendar se najdejo-išči naprej saj se bo nekaj našlo
to pa men tud živci pokajo ko prideš avto pogledat te pa kap ko ga vidiš
AudiBoy je napisal/-a:Jaz sem kupil mojega volva pri M.B. (Bojan Mojzer) avtomobili v Mariboru, moz je res posten, avto pa dela ko urca.
Dazi je napisal/-a:AudiBoy je napisal/-a:Jaz sem kupil mojega volva pri M.B. (Bojan Mojzer) avtomobili v Mariboru, moz je res posten, avto pa dela ko urca.
Sem malo pogledal avtomobile, ki jih prodaja. Cene niso ravno najnižje. Pa tud kilometrino majo kar veliko(verjetno realno). Res je sumljivo relativno dražji...
Definitivno za pogledat....
Hvala za info.
AudiBoy je napisal/-a:Dazi je napisal/-a:AudiBoy je napisal/-a:Jaz sem kupil mojega volva pri M.B. (Bojan Mojzer) avtomobili v Mariboru, moz je res posten, avto pa dela ko urca.
Sem malo pogledal avtomobile, ki jih prodaja. Cene niso ravno najnižje. Pa tud kilometrino majo kar veliko(verjetno realno). Res je sumljivo relativno dražji...
Definitivno za pogledat....
Hvala za info.
Tako je, sem dal volva na tester, kilometri so nedotaknjeni, z avtom sem pa vec kot zadovoljen.
Strokovnjak je napisal/-a:Kupi avto slovenskega porekla in od prvega lastnika. Pa tudi tu moraš biti pazljiv. In imej potrpljenje.
FBR je napisal/-a:Strokovnjak je napisal/-a:Kupi avto slovenskega porekla in od prvega lastnika. Pa tudi tu moraš biti pazljiv. In imej potrpljenje.
To ni nobena garancija. Danes pomoje že več slovenčkov hecka števček nazaj kot kkšen švabo, ker je to pri nas šele zdaj aktualno. ...nedavno nazaj so zajeli celotno kitajsko pošiljko heck naprav za slo trg... toliko o tem.
Sicer je pa tko kot je rekel @lunec. Vsak hoče prodati avto za čim več. Pa nej bo slovenc al pa tujc. Tudi tist, ki se izdaja za najbolj poštenega in marsikaj pove po pravici, ponavadi skriva največ. In iz tega izhajo eno samo pravilo. Ne zaupaj nobenemu. Vse preveri 2X.
Po forumu brska: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] in 7 gostov