Punto 55ka je huda mašinca, leti ko snet, mal je treba sicer pazit na menjalnik (sm to je blo pr kolegu k je gume palu

-je začel pokat v 3ji, pol pa 100€ za menjalnik), pa zavorni cevovod-lajtnge so rade rjave, tko, da to poglej da neb kje brez bremz ustou. Pa pleh je super stvar, 95 letnik 2x razbit odspredaj, enkrat je nabiu scenika tastarga, drugič pa golfa 2ko v bok, pa smo vse poštimal. Nova havba, luči, vezna zravnana, odbijač švasan, avto nikoli garažiran pa tudi pikice rje ni videti na njem. Me pa moti vsaj mene, tovarnjakarski občutek za volanom ( volan je sicer tudi brez serva lahak).
Clio, tudi nimaš kaj zajebat preveč, delov kot blata, sicer zna rjavet, nima pa nekih poglavitnih minusov. Sedi se boljše kot v puntiču, mašine so vzdržljive,...
Tako, da sam sem sicer bolj za Fiate, toda v tem primeru, bi se odločil na podlagi kateri avto bi dobil za manj denarja in več muske.
Oba se pa, da odlično zrihtat z majhnimi vložki, Spustiš, farbneš odbijače v barvo avtomobila, 15ke in maš pocket rocket, sploh z 70+ konji. Bo pa pri obeh poraba pri dinamični vožnji kar čez 8l na 100km, ali celo več.