Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
WILLIAMSCAR
Uporabnik

pozna kdo ta avto?

Napisal/-a WILLIAMSCAR Po maj 05, 2008 5:06 pm

ALONSO CAR

Uporabniški avatar
WILLIAMSCAR
Uporabnik

Napisal/-a WILLIAMSCAR Po maj 05, 2008 5:53 pm

kaj noben nič ne ve o tem avtu?
ALONSO CAR

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Po maj 05, 2008 5:55 pm

off:
potrpljenje fant... sej se niti 1 uro ni gor
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
michelin
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a michelin Po maj 05, 2008 6:08 pm

po slikah sodeč mi izgleda odličen za GT-ja ,in pa če je motor dober je cena normalna
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
hribko
Poznavalec foruma

Kraj: koroška

Napisal/-a hribko Po maj 05, 2008 6:08 pm

WILLIAMSCAR je napisal/-a:kaj noben nič ne ve o tem avtu?

da neboš mislil da neberemo postov,saj beremo,samo jaz tega avta nepoznam,da bi ti lahko kaj o njem napisal!
tk ko ti je MacTron napisal,počakaj da nekdo prebere.ki ta avto pozna,pa boš dobil odgovor.

Uporabniški avatar
seeman66
Stalni uporabnik

Napisal/-a seeman66 Po maj 05, 2008 6:24 pm

Avta poznam ne , moje skromno mnenje pa je, da avto z toliko ogledi in če je vsaj 10 procentov ljudi avto videlo v živo bi se samo vprašal zakaj še ni prodan.

lp

Uporabniški avatar
WILLIAMSCAR
Uporabnik

Napisal/-a WILLIAMSCAR Po maj 05, 2008 6:29 pm

seeman66 je napisal/-a:Avta poznam ne , moje skromno mnenje pa je, da avto z toliko ogledi in če je vsaj 10 procentov ljudi avto videlo v živo bi se samo vprašal zakaj še ni prodan.

lp

to se tud jaz sprašujem! zato pa me zanima če je kdo tle gor k pozna ta avto.
ALONSO CAR

Uporabniški avatar
slavcdklavc
Novinec

Napisal/-a slavcdklavc Po maj 05, 2008 6:37 pm

Sam moram rečt, da se mi zdi, da je tale puntič zelo, zelo, ZELO dolgo že na avto.netu, tako, da že ni nekaj vredu. Pa to sigurn že več kot 2 meseca. Pa ne samo pod enim oglasom, vem da je bil najmanj še en oglas z večjo ceno-seveda isti avto, isti tip(telefonska).(nisem čisto 100%)
Da ni tako fora, kot pri enem rumenem, kjer je pisalo rahla okvara na motorju, pa pokličm tipa, ga vprašam kaj je to za njega rahla okvara in če je slučajno turbina v p...
Pa on čist skulirano odgovori, da je res turbina izdahnila-pa folk halo, to ni rahla okvara motorja, to je velika okvara, veliki stroški. k*** je take avtomobile kupovat.

Če je samo tisti odbijač počen, pa felge porajsane, bi se mogoče celo splačalo. Poštimat, spucat, mal servisa pa prodat. Razen če gre za ljubiteljski avto.

Uporabniški avatar
WILLIAMSCAR
Uporabnik

Napisal/-a WILLIAMSCAR Po maj 05, 2008 6:53 pm

slavcdklavc je napisal/-a:Sam moram rečt, da se mi zdi, da je tale puntič zelo, zelo, ZELO dolgo že na avto.netu, tako, da že ni nekaj vredu. Pa to sigurn že več kot 2 meseca. Pa ne samo pod enim oglasom, vem da je bil najmanj še en oglas z večjo ceno-seveda isti avto, isti tip(telefonska).(nisem čisto 100%)
Da ni tako fora, kot pri enem rumenem, kjer je pisalo rahla okvara na motorju, pa pokličm tipa, ga vprašam kaj je to za njega rahla okvara in če je slučajno turbina v p...
Pa on čist skulirano odgovori, da je res turbina izdahnila-pa folk halo, to ni rahla okvara motorja, to je velika okvara, veliki stroški. k*** je take avtomobile kupovat.

Če je samo tisti odbijač počen, pa felge porajsane, bi se mogoče celo splačalo. Poštimat, spucat, mal servisa pa prodat. Razen če gre za ljubiteljski avto.

ja tip mi je po telefonu dejal da je z avtom vse vredu! da turbina dela kod mora! jutri ga gremo gledat potem bomo pa vidli kako in kaj.
ALONSO CAR

Uporabniški avatar
_YUGO-GVX_
Poznavalec foruma

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a _YUGO-GVX_ Po maj 05, 2008 8:25 pm

seeman66 je napisal/-a:Avta poznam ne , moje skromno mnenje pa je, da avto z toliko ogledi in če je vsaj 10 procentov ljudi avto videlo v živo bi se samo vprašal zakaj še ni prodan.

lp

lej, samo zaradi te teme smo/bomo nabili vsaj 100 ogledov sploh, ker ne piše za kater avto se gre in marsikdo klikne na link
litr bencina, litr olja ;)

Uporabniški avatar
urbn
Uporabnik

Napisal/-a urbn Po maj 05, 2008 8:40 pm

Ta avto se prodaja na avto.net že vsaj od januarja in sem nekje tudi prebrav , sicer to že zlo dolgo nazaj na kerem forumu se nažalost ne spomnen da je zgonen naprej pa nvem. Najbolje da greš pogledat pa pol poročaj :D A ti tvojga GTja nimaš več ?
Lp

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK Po maj 05, 2008 8:54 pm

Na fiat forumu povprašaj. Ziher pozna kdo...

PRODRIVE
Poznavalec foruma

Napisal/-a PRODRIVE Ne maj 11, 2008 8:46 pm

A si pugija prodal,ne vem danes sem videl enga tipa sedet v takem avtu,ne vem a je bil ta tvoj :?: Pa dubr nakup ;)
CARPE IMPREZAM

M
Stalni uporabnik

Napisal/-a M Po maj 12, 2008 7:43 am

lp

Ne bo nujno res. Sam se imel pri prodaji prejšnjega cca. 900 (devetsto) ogledov, klicali so 4 (štirje) v živo ga je prišel pogledat 1 (en).

In to, da se avto par mesecev prodaja ni nič nenavadnega, če ga lastnik pa noče dat napol zastonj.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov