slavcdklavc je napisal/-a:Sam moram rečt, da se mi zdi, da je tale puntič zelo, zelo, ZELO dolgo že na avto.netu, tako, da že ni nekaj vredu. Pa to sigurn že več kot 2 meseca. Pa ne samo pod enim oglasom, vem da je bil najmanj še en oglas z večjo ceno-seveda isti avto, isti tip(telefonska).(nisem čisto 100%)
Da ni tako fora, kot pri enem rumenem, kjer je pisalo rahla okvara na motorju, pa pokličm tipa, ga vprašam kaj je to za njega rahla okvara in če je slučajno turbina v p...
Pa on čist skulirano odgovori, da je res turbina izdahnila-pa folk halo, to ni rahla okvara motorja, to je velika okvara, veliki stroški. k*** je take avtomobile kupovat.
Če je samo tisti odbijač počen, pa felge porajsane, bi se mogoče celo splačalo. Poštimat, spucat, mal servisa pa prodat. Razen če gre za ljubiteljski avto.
seeman66 je napisal/-a:Avta poznam ne , moje skromno mnenje pa je, da avto z toliko ogledi in če je vsaj 10 procentov ljudi avto videlo v živo bi se samo vprašal zakaj še ni prodan.
lp
seeman66 je napisal/-a:Avta poznam ne , moje skromno mnenje pa je, da avto z toliko ogledi in če je vsaj 10 procentov ljudi avto videlo v živo bi se samo vprašal zakaj še ni prodan.
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov