Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

vwbeetle
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana - Bežigrad

1A AVTO D.O.O. in vw beetle

Napisal/-a vwbeetle Sr maj 14, 2008 5:20 pm

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2072475#

avto je iz italije...ob pogledu na notranjost predvsem pa volan je jasno da nima 128000 km:)...moj jih ima 85000 km pa je kot iz trgovine napram temu...kaj menite o tem, ga je kdo šel gledat...dajo baje 1 mesec garancije na motor in menjalnik...o granaciji na km in lak tud slišat nočjo :D

Uporabniški avatar
=ZiAn=
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a =ZiAn= Sr maj 14, 2008 6:37 pm

Mah 1a spada pod nategatorje je ze Patrik_A3 pizdil čez njih v tej temi, pa še v nekaterih drugih je bilo omenjeno to podjetje. Tako, da jaz na tvojem mestu nebi kaj preeč tikal tega atomobila ;)
...Prava nemška zverina bučno zahrumi v turobno jutro, ljudje prično padati na kolena, ko se mimo njih zapeljem v audi a šest petici. "Mati tudi jaz bom nekoč" zašepeta mladi fant svoji materi, ki ji spolzi solza po zgubanem licu...

vwbeetle
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana - Bežigrad

Napisal/-a vwbeetle Sr maj 14, 2008 9:58 pm

=ZiAn= je napisal/-a:Mah 1a spada pod nategatorje je ze Patrik_A3 pizdil čez njih v tej temi, pa še v nekaterih drugih je bilo omenjeno to podjetje. Tako, da jaz na tvojem mestu nebi kaj preeč tikal tega atomobila ;)

narobe si šteku sj jst mam svojga beetla in ga cenim...ampak sm slučajn vidu tole pa sm reku pa posvarim morebitnga kupca...itaq večina je iz uvoza pa kliometrina na oko se vid zbita:)

Uporabniški avatar
=ZiAn=
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a =ZiAn= Sr maj 14, 2008 11:16 pm

:oops: Prej sem ravno odhajal pa nisem dobro pogledal, sm si pa zdajle še enkrat prebral tvoj post pa sem videl, da sem malo zašuštral.
...Prava nemška zverina bučno zahrumi v turobno jutro, ljudje prično padati na kolena, ko se mimo njih zapeljem v audi a šest petici. "Mati tudi jaz bom nekoč" zašepeta mladi fant svoji materi, ki ji spolzi solza po zgubanem licu...
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov