denis099 je napisal/-a:absolutno bencinarja in ne dizla!!! mi mamo laguno dci in je katastrofa. dci motorji pri renaulti so relativno vzdržljivi vendar so deli zeloooooooo dragi,tako da ti ne priporočam nikakor dizla! tudi dražje je nafta. prihranil boš kratkoročno samo kak liter ali dva na 100km,vendar ko boš mel servis predvsem veliki servis te bo kap. 1000 eur je katalizar, zobati jermen tud fuuul drag,tako da absolutno bencinar. js vem iz lastnih izkušenj,in ne iz teorije kot drugi.
lp
spitbox je napisal/-a:Ta zadnji post me je malo potoložil, drugače pa opažam da imate zelo različne mnenja glede vrste motorja. Sem si tudi prebral teme o dizel ali bencin vendar nekega zaključka nisem znal potegniti...
spitbox je napisal/-a:Ta zadnji post me je malo potoložil, drugače pa opažam da imate zelo različne mnenja glede vrste motorja. Sem si tudi prebral teme o dizel ali bencin vendar nekega zaključka nisem znal potegniti...
marjan novak je napisal/-a:Tudi sam razmišljam o takem avtu. Odločil sem se za l 06, ker so prenovcljeni in brez napak, tudi motorji so modificirani. Ave prepoznaš po po "nasmejanem" odbijaču.
Sam si ne bi upal kupovati dizla do l 05.
Če tovarna izdela model z določenim motorjem, pomeni. da je za normalno uporabo popolnoma dovolj, tudi če ima 66 kw.
Moja kilometraža je trikrat večja od tvoje in tudi sam razmišljam o bencinarju, ki pa ga je skoraj nemogoče dobiti. Če že je na razpolago ima višjo ceno od dizla.
Priporočam TPV Novo Mesto. Avti so od lizing hiš iz Italije, temeljito pregledani in pripravljeni.
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov