Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

BMW 320

Napisal/-a Lumpy_ To maj 20, 2008 8:15 pm

Tak, zdaj sem se odločil kaj bi rad mel. Po 5 letih spet zadnji pogon in bencinara na 6 piksn pod haubo :twisted: :vrum , čeprav bom malo pogrešal turbinico.

Zdaj pa me zanima, če kdo pozna to B&G Avtomobili , pa mogoče če kdo slučajno ve kaj o tem avto. Vem samo da je uvoz Italija. Grem tja še ta teden, da vidim kako je stanje, če kilometrina štima (smešno malo jih ma za ta letnik), pa da vidim kolk bojo ponudli za mojega, reko mož po telefonu, da ni problema za Beetla.

Ima solidno opremo, pa glede na to da jih je malo s tem motorjem, se bom sprijaznil s to barvo avta, če nebom našel v kratkem še kakšnega ugodnega.

Pa še link do avta

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2033636

Fala lepa :D
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Napisal/-a Andy To maj 20, 2008 8:43 pm

kok js vem ta b&g še enga celga avta ni prpelal iz tujine tk da ga dobro poglej preden se odločiš drgač pa še vseen mal bolš avto hiša ko pa kak šargi :D

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Lumpy_ To maj 20, 2008 8:58 pm

Samo ta avto ni pripelal B&G sam z italije, ampak je prej furala ena fizična oseba z Gorice, pa ga potem noter dal. Me prav zanima servisna :lol:

Sicer pa kolk avtov sem že pregledal pa cenil na šihtu na avtohiši, bomo pa še totega pregledali od ventilčka pa do šibedaha na strehi. :lol: :lol: Me zanima kak bi mož pogledal, če mu vletim z merilcem laka. :twisted:
Zadnjič spremenil Lumpy_, dne To maj 20, 2008 9:03 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
deki988
Novinec

Kraj: N. Gorica

Napisal/-a deki988 To maj 20, 2008 9:01 pm

Lumpy_ je napisal/-a:Samo ta avto ni pripelal B&G sam z italije, ampak je prej furala ena fizična oseba z Gorice, pa ga potem noter dal. Me prav zanima servisna :lol:

A mogoče veš ime pa primek od prejšnjega lastnika?

joco
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a joco To maj 20, 2008 9:04 pm

S temi avti iz tujine je tako..kdorkoli ga pripelje z namenom da bo z njim zaslužil bo kupil ali razbitega ali pa takšnega z ogromno kilometrino ter zbil števec. Jaz osebno avtomobila ki je pripeljan iz tujine in se prodaja v avtohiši tudi pogledat ne grem več (pogledal sem malo morje alf jtd in me je nazadnje vse skupaj dobesedno minilo). Je pa res da dokler ne greš gledat ne veš v kakšnem stanju je avto, ne servisno se pa ne zanašaj preveč..
jj

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Lumpy_ To maj 20, 2008 9:04 pm

Hiebemeti, mi je povedal ampak sem pozabo. Omenjal je nekega trenerja fuzbalerjev če se ne motim, vsaj tak je sodelavec mi omeno tud ker se najprej on pogovarjal ker se na rahlo pozna z njim ker je tud s šentjura.

Veš kaj več mogoče? Napiši če se ti zdi za lastnika kerega pa bom povedal če je bil al ne, ker tak bi se spomnil verjetno. :)

Če nič ne skriva, bo pa dal avto da se pelje na tester. Tak je kolega kupil že dva bimera. Tak dolgo je iskal, da je pol rekel prodajalec da lahko pelje na tester, tistega je potem vzel.

Uporabniški avatar
blind3k
Stalni uporabnik

Kraj: Ljutomer,Koper

Napisal/-a blind3k To maj 20, 2008 9:06 pm

na testno vožnjo z njim, po možnosti ga na tester priklopit, preveri kilometre itd...

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Lumpy_ To maj 20, 2008 9:09 pm

Kak je pri BMWjih za preverjanje kilometrine? Številka šasije pa na pooblaščeno avtohišo pa je to to? Al kak drugače?

Uporabniški avatar
fare
Poznavalec foruma

Napisal/-a fare To maj 20, 2008 9:11 pm

B&G :? :? :?

Uporabniški avatar
deki988
Novinec

Kraj: N. Gorica

Napisal/-a deki988 To maj 20, 2008 9:13 pm

Lumpy_ je napisal/-a:Hiebemeti, mi je povedal ampak sem pozabo. Omenjal je nekega trenerja fuzbalerjev če se ne motim, vsaj tak je sodelavec mi omeno tud ker se najprej on pogovarjal ker se na rahlo pozna z njim ker je tud s šentjura.

Veš kaj več mogoče? Napiši če se ti zdi za lastnika kerega pa bom povedal če je bil al ne, ker tak bi se spomnil verjetno. :)

Če nič ne skriva, bo pa dal avto da se pelje na tester. Tak je kolega kupil že dva bimera. Tak dolgo je iskal, da je pol rekel prodajalec da lahko pelje na tester, tistega je potem vzel.

Avto mi je zlo znan! Če pa praviš da je trener fuzbala pa se lahko pozanimam, poznam ene par teh nogometasev ka bi lahko kaj vedel o avtu...
Če pa se spomneš oz. zveš ime pa ke sporoči bo lahko lažje kaj zvedet... ;)

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Lumpy_ To maj 20, 2008 9:15 pm

A pol so res vse avtohiše v Celjski regiji za postrelat?

Smo vzeli pri nas noter Vectro z ohoho kilometrine, ampak ker imamo garancije in je na ta avto nismo mogli dat zaradi kilometrine, smo jo pač za simbolično ceno dali na avto.net. Guess what, v roku 20 minut je klicalo vsaj 6 ali 7 komadov, pa vsi s celja. Toti tam se tepejo za take avte se mi zdi. :lol: :lol:

Ja nevem ne, šel bom pogledat avto glede na to da ni tako daleč, pa bom vido. Itak vem kak so v tistem koncu avtohiše, ampak sem optimist. :roll:

Uporabniški avatar
mega_ne
Stalni uporabnik

Kraj: Wrhnka

Napisal/-a mega_ne To maj 20, 2008 9:20 pm

malo naglas razmišljam - si prepričan da bi rad nabavil avto brez dodatne opreme :? (razen AAC, MF-volan, zadnje el. šipe) ? jaz bi na tvojem mestu počakal na kakšnega bolj "loaded" 8) - če bi čahko pogrešal en par vrat in se nekoliko dogovoril pri ceni bi bil tale sigurno boljša izbira:http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2071752#
samo predlog ;) .

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Lumpy_ To maj 20, 2008 9:29 pm

@mega_ne, sploh nisi švoh razmišljal. Samo malo mi je neugodno, ker kranj spet ni tak blizu pa da se naserjem pol če ni vse ok na avtu.

Nevem kak nisem videl tega avta. Mogoče zarad kilometrov ali pa ker je daleč.
Je pa nekaj, vseeno boljše 170k km kot pa 200k (79k km) :twisted:

Kupeja bi pa raje mel ja. Čeprav 1000€ bo še treba nekje najt. :D

Uporabniški avatar
mega_ne
Stalni uporabnik

Napisal/-a mega_ne To maj 20, 2008 9:37 pm

lastnik tega coupeja je na BMW forumu in TUKAJ je link do njegove predstavitve vozila. avto je vidit res lep (piše da je uspešno preverjen z merilcem laka) in se splača napraskat skupaj še tistih 1000€ in maš bavarca opremljenega tako kot se zagre :D

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Lumpy_ To maj 20, 2008 9:40 pm

Maš prav ja. Zdaj edino še morem mojega prodat tak. Kolega sicer reko da bi za ženo vzel mojo bubo, tak da potencialen kupec je. Za jurja pa bom že neko pomoč prosil, pa se pol oddolžil.

Mega_ne, hvala za glasno razmišljanje.

Aja, pa nisem registriran na BMW forumu ŠE, pa nemorem pogledat slike od onega coupeja. :D

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek To maj 20, 2008 9:46 pm

moža štoka vprašaj on ti bo znal svetovat mogoče :D

Uporabniški avatar
mega_ne
Stalni uporabnik

Napisal/-a mega_ne To maj 20, 2008 9:49 pm

Lumpy_ je napisal/-a:...pa nemorem pogledat slike od onega coupeja. :D

maš PM ;)

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Lumpy_ To maj 20, 2008 9:51 pm

Skor sn se vlego zdaj ne

:cry :cry mož štok mi bo svetoval, kak skup vdarit E36 pa E46 :lol: . To pa jaz nebi.

Al misliš da bi mi glede driftanja lahko kaj povedal? :vc

Dr.M3
Uporabnik

Napisal/-a Dr.M3 To maj 20, 2008 9:57 pm

Morda boš pa malce res pogrešal turbača (če si nanj navajen). 320 je kar malo podhranjen. Resda te tegobe omili zvok šestaka (šestak je le šestak) ampak morda bi bilo dobro poseči po kakšnem prostorninso, navorsko in KMrsko močnejšim motorjem (seveda šestakom). Da ne bo kakega razočaranja potem. ;)
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov