sašo5 je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Zdej bodo skoraj vsi "plinarji" počasi začel vgrajevat plinske napeljave tudi v dizle, tako da se nimate kej preveč za sekirat.
..Teoretično je možno, vendar mislim da to ne "špila"![]()
![]()
P.S. poznavalci na "plano"..........
nebivedu je napisal/-a:sašo5 je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Zdej bodo skoraj vsi "plinarji" počasi začel vgrajevat plinske napeljave tudi v dizle, tako da se nimate kej preveč za sekirat.
![]()
Špila, špila, sej to že počnejo, ampak so v manjšini, počasi bodo pa vseeno na veliko začel delat.
RENO911 je napisal/-a:Najprej so šli vsi dizli na turbine, zdaj pa gredo še bencinarji. In turbo-bencinarji, pa ne mislim 150KM in več, pač pa tam okrog 80-90KM, znajo porabiti enako kot primerljivi dizli, ob udobnejši vožnji (ne velja za tiste, ki ste že od malega v stiku s traktorji in vam traktorski način vožnje ob ropotu ugaja bolj od vožnje z avtom).
nebivedu je napisal/-a:RENO911 je napisal/-a:Najprej so šli vsi dizli na turbine, zdaj pa gredo še bencinarji. In turbo-bencinarji, pa ne mislim 150KM in več, pač pa tam okrog 80-90KM, znajo porabiti enako kot primerljivi dizli, ob udobnejši vožnji (ne velja za tiste, ki ste že od malega v stiku s traktorji in vam traktorski način vožnje ob ropotu ugaja bolj od vožnje z avtom).
Hmm, kolikor jaz vem, so bili prvo turbo bencinarji, potem pa so šele dizle začel opremljat s turbinami.
hladni je napisal/-a:odvisno iz katerga zornega kota gledaš. Meni plin ne pride v poštev, ker je v okolici mene le 1 pumpa na plin, pa še do nje mam 30km, to se v roku 5 let nebo spremenilo.(če se sploh bo). Ne vem kakšna je poraba avensisa, ampak jaz zase vem, da če imata bencin in nafta enako ceno, in meni pije dizla 6, bencina pa 9 ali več sem na boljšem, V KOLIKOR NISEM OB NAKUPU PLAČAL 2000EUR VEČ ZA DIZLA!. Če ob tem upoštevam vozne lastnosti,vleka prikolice, skratka prednosti dizla, je zame odgovor jasen. Kdor pa tega ne izpolnjuje, pa zna bit vprašanje. V nemčiji je bila pred parimi dnevi cena nafte in benza identična.Poleg tega pa, kolk je doseg z taknom plina?
LP
sašo5 je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Zdej bodo skoraj vsi "plinarji" počasi začel vgrajevat plinske napeljave tudi v dizle, tako da se nimate kej preveč za sekirat.
![]()
Po forumu brska: Google Adsense [Bot], weasel in 12 gostov