Napisal/-a Somebody_new Če maj 29, 2008 8:34 pm
V tem letu nameravam kupiti enga od teh enoprostorcev (novega)!
Sicer sem že veliko vohljal naokoli, gledam za tem novim motorjem ko ga imata Citroen in Peugeot (2,2 dizel z 170KM)! O C8 sem veliko zvedel že na Citroenovi strani in pa tudi ceno (38k €), na Peugeotovi strani nič kaj veliko ne piše o avtu in pa tud ceno osnovnega modela z tem motorjem bi rad zvedel! Lancia in Fiat sta pa druga zgodba! Sicer jaz osebno bi rajši imel katerega od teh dveh ker do zdaj sem imel 3 Fiate (zadnja dva JTD) in nisem mel nobenih problemov pa tud motor je zelo dober! Vendar na Fiatovi strani Ulysseja nimajo več v katalogu zato sploh ne vem če je ta avto še naprodaj, pa tudi ne vem če imata sedaj tudi Fiata ta motor notri! Spletna stran od Lancie pa je tudi v prenovi, na maile pa na avto triglav mi ne odgovarjajo! Tudi ne vem če sta Fiata bila sedaj prenovljena tako kot Peugeot in Citroen!
Za PSA vem da sta bila prenovljena sedaj zato je govoriti o napakah starega modela brezveze ker so te sedaj verjetno odpravljene! Pa Lancia bi naj bila malo bolj "luksuz" od Fiata zato bi verjetno če je prenovljena in ni velike razlike v ceni vzel Lancio...
Prosim za cene navedeneh (treh) avtomobilov ter info kaj je z Fiatoma!