mene pa zanima koliko stanejo preiskusne table in ali grem z njimi lahko čez mejo? (naprimer v roku dveh dni)
Hvala za odgovore vnaprej

RENAULTx je napisal/-a:michelin je napisal/-a:stanejo 40€ops:
Kako 40 Eur? Če pravijo da preizkusne tablice stanejo - 7,89 € + taxa izdaja tablice 1,06 €?
Prosim pojasni...
RENAULTx je napisal/-a:Ok,torej s preiskusnimi tablicami,lahko grem v tujino oz.čez mejo tudi v "tretje države".
Zdaj pa še nekaj: Kaj pa če bi mi kdo s svojim registriranim avtom vlekel moj neregistriran avto z vlečnim drogom čez mejo? Ali grem potem lahko tudi brez preizkusnih tablic čez mejo?
Hvala vam.
Courage™ je napisal/-a:ne s***.
Z preizkusnjo se ne mores pelat do bosne ali srbije, bo potrebno ali avto registrirat ali pa na prikolico pa placat davke in carino.
Courage™ je napisal/-a:ne s***.
Z preizkusnjo se ne mores pelat do bosne ali srbije.
RENAULTx je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:ne s***.
Kdo pravi,da grem v eno od teh držav? To je prvo. Drugo: prav preveril bom na AMZS ali grem lahko s preiskusnimi tablicami čez hrvaško mejo in naprej.Ker so mi rekli včeraj na forumu,da lahko.Courage™ je napisal/-a:Bo potrebno dat na prikolico in placat davke in carino
(1) Potrdilo za preizkusno vožnjo in preizkusna tablica sta javni listini, ki dovoljujeta njenemu uporabniku začasno uporabo neregistriranega vozila na območju Republike Slovenije za čas, ki je potreben, da se vozilo registrira. Minister za notranje zadeve lahko pooblasti za izdajo preizkusnih tablic in potrdil za preizkusno vožnjo registracijske organizacije.
(2) Potrdilo za preizkusno vožnjo in preizkusno tablico izda registracijska organizacija za dobo do pet dni.
RENAULTx je napisal/-a:RENAULTx je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:ne s***.
Kdo pravi,da grem v eno od teh držav? To je prvo. Drugo: prav preveril bom na AMZS ali grem lahko s preiskusnimi tablicami čez hrvaško mejo in naprej.Ker so mi rekli včeraj na forumu,da lahko.Courage™ je napisal/-a:Bo potrebno dat na prikolico in placat davke in carino
In koliko misliš da bo carina + davki (DDV verjetno)- - to se ne splača.Bolje je da mi en vleče z svojim registriranim vozilom.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov