Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

w!cked
Novinec

Kraj: Celje

Hyundai Cupe

Napisal/-a w!cked Pe jun 06, 2008 2:11 am

Ok mam eno tk bol stupid vprasanje amapak vseen. Ka je od Hyundai Cupe 2003 letnik
2.0 Top-K masina z Turbo ali brez. xD pa tisti ki imate to masino, kako je kej z voznjo, kej zalima v zic k stisnes po gasu xD

P.S. Ce bi se odlocali med Toyoto Celico 1.8 in Hyundai Cupe'm 2.0 FX katerega bi izbrali in zakaj.
...w!cked on the run...
Admin Team - GoDaddy.com

w!cked
Novinec

Napisal/-a w!cked Pe jun 06, 2008 4:06 am

P.S. Ce bi se odlocil npr. za nakup avtomobila recimo Hyundai Cupe letnik 2006 v Nemciji

In sicer se zanimam za nekaj taksnega :

Razn tega da morm it gor pa pogledat avto itd.. Bi vprasu se kak je to pol z uvozom avta v Slovenijo in ga tu registrirati, koliko je tu stroska z uvozom in seveda kaksen je postopek.
...w!cked on the run...
Admin Team - GoDaddy.com

Uporabniški avatar
Blinder
Mojster foruma

Kraj: Obala

Napisal/-a Blinder Pe jun 06, 2008 6:20 am

Dej vsaj v naslovu napisi pravilno "coupe".
Motor je NA, atmosferski, brez turbota.
Kolko potegne pa lahko ze sam si predstavlja -> najdi tehnicne podatke.
Za nekoga je tistih 138 km veliko, za nekoga malo, tak da ljudje ti bojo dali razlicna mnenja o performansih...
pa tisti link, ki si ga dal, ne dela. Jao polno napak
Sem fant redkih besed. Govori vec moja desna noga.

Pepo25
Novinec

Napisal/-a Pepo25 Pe jun 06, 2008 6:54 am

Js sm se isto odločal ali Toyota celica ali H coupe (za novega). Odločil sem se za slednjega, samo 1,6. Ta ki jih ti gledaš imata oba 105kW (143kM) tak da tu ni razlike, je pa Hyundai cenejši in meni osebno celo boljše zgleda. Hyundai 2.0 ima že v osnovi usnjene reccaro sedeže, opreme ima dovolj, kvaliteta obeh je na nivoju,.. Toyota je pregovorno skoraj nepokvarljiva... Z nobenim ne boš zgrešil...

Uporabniški avatar
blind3k
Stalni uporabnik

Kraj: Ljutomer,Koper

Napisal/-a blind3k Pe jun 06, 2008 6:54 am

jaz bi tak rekel, da je 2.0 za normalno vožnjo. Ni nek waw, da se pa normalno pelat...

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Pe jun 06, 2008 8:22 am

zelo lep avto.
kar ga pokvari je pa spredn pogon pa prešvoh motor. da bi saj prbližn resno deloval bi rabil 200+ kavalov.

w!cked
Novinec

Napisal/-a w!cked Pe jun 06, 2008 10:48 am

Pepo25 je napisal/-a:Js sm se isto odločal ali Toyota celica ali H coupe (za novega). Odločil sem se za slednjega, samo 1,6. Ta ki jih ti gledaš imata oba 105kW (143kM) tak da tu ni razlike, je pa Hyundai cenejši in meni osebno celo boljše zgleda. Hyundai 2.0 ima že v osnovi usnjene reccaro sedeže, opreme ima dovolj, kvaliteta obeh je na nivoju,.. Toyota je pregovorno skoraj nepokvarljiva... Z nobenim ne boš zgrešil...

To sm js tud nekam gledu Coupe se mi zdi lepsi v obliki saj se posebej vzadaj pa tudi oprema je velik boljsa za razliko od Celice.
Uglavnem zdle sm delu 3 mesece in sem dobil poplacan glih vceraj "sicer sm mislu da mi nebo dal denarja, pac studentski servis.." uglavnem sedaj imam okroglih 2000 eu pa golfa cenim 4500 pa iz rezerve 500 neki se bo se zrihtal. Uglavnem racunam do 8500 bi se slo. Golfa sem se enostavno navelical, opreme nima cisto nic ceprav 4ka xD, potegne res da zvok fenomenalen samo pije mal fejst fejst prevec. Pa tudi se odlocam da bi imel 2-3 lete mlajsi avto.

Gledu pa sm : Hyundai Coupe 2.0 ali 1.6, Toyota Celica, Fiat Stilo 1.8 za kej druzga sem pa slep.
Hyundai coupe

Pa se tole, kako je z nakupom avta v tujini, koliko je tu dodatnih stroskov, kako je z uvozom itd...

edit mactron: nauci se krajsati linke
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 633#784633
...w!cked on the run...
Admin Team - GoDaddy.com

Uporabniški avatar
Doche
Poznavalec foruma

Kraj: Ried

Napisal/-a Doche So jun 07, 2008 8:02 pm

w!cked je napisal/-a: samo pije mal fejst fejst prevec.

In boš kupo avto, ki pije isto al pa še več? :?

w!cked
Novinec

Napisal/-a w!cked So jun 07, 2008 8:58 pm

Upraven ne ne. Ceprav je 2.0 pije priblizno 1l manj od golfa seveda sedaj ko delam in ni sole benz ni vec problem xD
...w!cked on the run...
Admin Team - GoDaddy.com

Uporabniški avatar
Caby
Novinec

Napisal/-a Caby Sr jun 11, 2008 11:47 pm

da ne bom nove teme odpiru. Kako je pa kej z pokvarljivostjo hyundai coupeja? Kakšna je kej 1.6 mašina(pa ne mi govort švoh, sam pokvarljivost pa to)? kolk kej ta pije? kakšne so hibe teh modelov 2003? česa se je treba pazt? Vidm da na avtonetu jih je bol mal, se prav tud delov..kako je s tem?

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Če jun 12, 2008 8:23 am

Voith je napisal/-a:zelo lep avto.
kar ga pokvari je pa spredn pogon pa prešvoh motor. da bi saj prbližn resno deloval bi rabil 200+ kavalov.

Točno tako... sem ga imel. Sicer 1.6 in je zelo podhranjen... šminka.

Sicer je pa to spet eno W!cked-ovo nabijanje?!?? :idea:

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Če jun 12, 2008 10:21 am

Caby je napisal/-a:da ne bom nove teme odpiru. Kako je pa kej z pokvarljivostjo hyundai coupeja? Kakšna je kej 1.6 mašina(pa ne mi govort švoh, sam pokvarljivost pa to)? kolk kej ta pije? kakšne so hibe teh modelov 2003? česa se je treba pazt? Vidm da na avtonetu jih je bol mal, se prav tud delov..kako je s tem?

Meni je pil 8,5. Po prevoženih 90.000 kilometrih, pri katerih sem ga kupil, je bila celotna mašina povsem suha!! Serviser kar ni mogel verjet, da tudi kapljice olja ni bilo nikjer.
Za celoten velik servis sem dal cca 50-60.000 sit... torej za moje pojme bore malo glede na ostale znamke... glede kvarljivosti teh mašin pa moje ne more met nihče nobenih pripomb ker so praktično v samem svetovnem vrhu.

Je pa švoh! :oops: :D Sorry, samo če ga hočeš imet za šminko je qul, drugač pa ne hvala.

Še slika mojega primerka:
Slika

jure dvoršek
Nov uporabnik

Napisal/-a jure dvoršek Če jun 12, 2008 11:36 am

Glede Hyundaija nimaš kaj zgrešiti, 2.0 motor je za današnje omejitve čist dost, ima vsaj soliden navor (1,6 litra je premalo), tilnika ti sicer ne bo zlomilo od pospeškov, če boš vozil normalno, pa ne samo po mestu, bo poraba okoli 8-8,5 litra. Vzdržljivost-pri Hyundaiju je škoda besed o kakšni kvarljivosti...Kakšen čriček v notranjosti že, ampak da bo pa kaj crknilo se ne boj. Pa tudi grd ni, vsaj meni ne. Pa še nekaj-presenetljivo velik prtljažnik za coupe obliko.

Uporabniški avatar
Caby
Novinec

Napisal/-a Caby Če jun 12, 2008 11:52 am

glede na to da sem zdej na 75ih konjih, mislm d bi bil vseen na bolšem s 105imi 8)
Men ni tolk pospeški, men je važna lepota, ki pa je pri coupeju ne manjka 8) No pa porabo gledam tud. Sm mislu da ma kej manjšo..pod 8..
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov