smugler9 je napisal/-a:jaz sem ga testiral, in me je navdušil. prostornost zelo dobra, pospeški vrhunski, tudi obnašanje nacesti je na nivoju. izbiram še med audijem a6, 2.0tdi za katerega menim da je malo prešvoh s tem motorjem, samo je pa cena ugodna. tako da trenutno res ne vem...
denis099 je napisal/-a:smugler9 je napisal/-a:jaz sem ga testiral, in me je navdušil. prostornost zelo dobra, pospeški vrhunski, tudi obnašanje nacesti je na nivoju. izbiram še med audijem a6, 2.0tdi za katerega menim da je malo prešvoh s tem motorjem, samo je pa cena ugodna. tako da trenutno res ne vem...
ja audi a6 je res prešvoh z 140hp,tolk k jih ma golf 5. uzem raj 2.5tdi,al pa mazdo, pa še zihr ti bo dlje držala po vseh karakteristikah;)
Yagi-san je napisal/-a:Kolega ga je testiral, ko sta z ženo bila zagreta za nakup.... skratka; avto ga je po prostornini, izgledu, funkcionalnosti itd. navdušil. Kar se pa voznih lastnosti tiče, pospeški, občutek za cestišče.... pa tako zelo razočaral, da ga nista kupila. Jaz se z omenjenim avtomobilom nisem peljal, tako, da ne morem podatki svojega mnenja. Je pa baje vse prej, kot samo lep.
Pa dober nakup ti želim !
Yagi-san
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov