Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Dras
Novinec

nakup astre opc

Napisal/-a Dras To jun 17, 2008 4:29 pm

pozdravljeni

zanimam se za nakup opel astre opc in me sedaj zanima kako imate mnenje o tem avtu oz. kake so vaše izkušnje??

zanima me čist vsaka malenkost od stroškov servisa, poraba,vožnja,kak je kaj glede potrošnje materialov in drugih problemov če se sploh pojavljajo kaki??

in na koncu če sploh svetujete nakup tega avtomobila??

LP

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek To jun 17, 2008 4:38 pm

o kateri astri govorimo? g ali h?

Uporabniški avatar
Dras
Novinec

Napisal/-a Dras To jun 17, 2008 4:39 pm

H ta novi, čist novo mislim vzet!! ;)

Lp

Uporabniški avatar
hribko
Poznavalec foruma

Kraj: koroška

Napisal/-a hribko To jun 17, 2008 4:43 pm

men je ful lepa,je pa zavarovanje ful drago :(

denis099
Stalni uporabnik

Napisal/-a denis099 To jun 17, 2008 4:47 pm

ful dobr avto,vsaj vizualno, glede tehnike nism tok zihr
denis

Uporabniški avatar
Dras
Novinec

Napisal/-a Dras To jun 17, 2008 7:25 pm

ja saj vizualno je ful lep to ja,zanima me pa predvsem glede tehnike!!

kolko pa pride zavarovanje??

LP

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx To jun 17, 2008 7:31 pm

Nad 130 kw pa računaj, mi ne mormo sanjat koliko imaš poputov. Tehnika? recimod a preverjena, kak ovinek boš odpeljal naravnost namesto da bi zavil ( premočna je za sprednji pogon ), ima čudovit zvok, poraba nad 12 lirov če jo voziš kot je treba.
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
Sportivo
Poznavalec foruma

Kraj: Cerkno

Napisal/-a Sportivo To jun 17, 2008 8:12 pm

Eno celo imamo na forumu, tako da mislim da je najboljše da si pogledaš to temo, mogoče najdeš kaj uporabnega.
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... highlight=
Drugače pa probaj kontaktirat uporabnika ki jo ima preko pm, verjetno ti bo on najboljše znal povedat kako in kaj ;) .

Uporabniški avatar
Dras
Novinec

Napisal/-a Dras To jun 17, 2008 11:19 pm

speedfreak je napisal/-a:Nad 130 kw pa računaj, mi ne mormo sanjat koliko imaš poputov. Tehnika? recimod a preverjena, kak ovinek boš odpeljal naravnost namesto da bi zavil ( premočna je za sprednji pogon ), ima čudovit zvok, poraba nad 12 lirov če jo voziš kot je treba.

kak si ti mislil če jo voziš kot je treba???kaj to za tebe pomeni?? :)

Lp

Uporabniški avatar
snikerson
Uporabnik

Napisal/-a snikerson To jun 17, 2008 11:31 pm

Nima zapore diferenciala + prevelka moč sam za sprednji pogon, drugače maš pa na youtubu posnetek testiranja pri topgearu

klik
vse kar rabiš vedet

zdej odvisno kaj od avta pričakuješ in kak tip voznika si, za povprečnega voznika, ki rad malo potegne bo več kot odlična, sam bi raje pogledal po kakem meganu, golfuGTI, oz avtu s podobnimi preformanci v tem razredu, odločitev je tvoja...

Uporabniški avatar
a_sist
Poznavalec foruma

Re: nakup astre opc

Napisal/-a a_sist Sr jun 18, 2008 8:19 am

Dras je napisal/-a:pozdravljeni

zanimam se za nakup opel astre opc in me sedaj zanima kako imate mnenje o tem avtu oz. kake so vaše izkušnje??

zanima me čist vsaka malenkost od stroškov servisa, poraba,vožnja,kak je kaj glede potrošnje materialov in drugih problemov če se sploh pojavljajo kaki??

LP

Tukaj praviš da si jo že lani naroču.. Pomoje se ti kar neki zmišljuješ. lp

Uporabniški avatar
AudiBoy
Poznavalec foruma

Kraj: Severna Primorska

Napisal/-a AudiBoy Sr jun 18, 2008 9:18 am

speedfreak je napisal/-a:Nad 130 kw pa računaj, mi ne mormo sanjat koliko imaš poputov. Tehnika? recimod a preverjena, kak ovinek boš odpeljal naravnost namesto da bi zavil ( premočna je za sprednji pogon ), ima čudovit zvok, poraba nad 12 lirov če jo voziš kot je treba.

Si ti slucajno kaj zamesal med sprednjim in zadnjim pogonom?

Uporabniški avatar
Dras
Novinec

Napisal/-a Dras Sr jun 18, 2008 10:09 am

a_sist je napisal/-a:

LP

hehe ne ne zmišljujem si, ampak je prišlo do nekaterih zapletov težav in jo pol nisem vzel ;)

po nepotrebnem pa nekoga nerabiš obtoževat brezveze če sploh neveš kaj je blo na stvari!!! ;)

lp

Uporabniški avatar
a_sist
Poznavalec foruma

Napisal/-a a_sist Sr jun 18, 2008 10:33 am

Dras je napisal/-a:
a_sist je napisal/-a:

LP

hehe ne ne zmišljujem si, ampak je prišlo do nekaterih zapletov težav in jo pol nisem vzel ;)

po nepotrebnem pa nekoga nerabiš obtoževat brezveze če sploh neveš kaj je blo na stvari!!! ;)

lp

Se ti bom opravičil, ko jo boš tukaj predstavil. Do takrat ne spremenim mnenja :P

Uporabniški avatar
Dras
Novinec

Napisal/-a Dras Sr jun 18, 2008 10:36 am

heh zarad mene če ti tak paše!!! :D :-P

Lp

SpeedyRS
večni novinec

Napisal/-a SpeedyRS Sr jun 18, 2008 11:45 am

Nebi rajši si omislu kakega Megana RS :-P

Am veliko bolj preverjeno od Astre iz enostavnega razloga. Jih je kar nekaj v Sloveniji, za razliko od Aster. In poznam ene 4 ljudi iz Renault foruma, ki so zelo zadovoljni. Nisem še slišau slabe besede o Renault RS bolidih nasploh. Tako da mogoče ni slabo razmisliti o tej opciji. Razn če si se odloču za Astro že.

Je pa odločitev tvoja seveda.

Uporabniški avatar
Dras
Novinec

Napisal/-a Dras Sr jun 18, 2008 1:16 pm

prednost pri astri je tud ta da dobim zelo dober popust na njo!! ;)

kaj pa zadnje čase i nobenga lastnika OPCjke na forumu da bi kake izkušnje povedal??

LP

Uporabniški avatar
hribko
Poznavalec foruma

Kraj: koroška

Napisal/-a hribko Sr jun 18, 2008 1:25 pm

uporabi iskalnik,sicer ti je pa že zgoraj nekdo dal link da si mal prebereš in lahko kontaktiraš lastnika.
naslov teme je pa: bay bay ogledalo(če se ne motim)

Uporabniški avatar
snikerson
Uporabnik

Uporabniški avatar
tristan01
Poznavalec foruma

Kraj: Štajerska

Napisal/-a tristan01 Sr jun 18, 2008 5:14 pm

Glede na performanse ki jih iščeš poglej še malo pri Fordu. Cenovno so avtomobili zelo primerljivi, mislim pa da je vozna dinamika Forda precej boljša kot pri Oplu. Tistih nekaj konjev manj pa tudi ne bo problematičnih, saj njuni performansi krepko presegajo zakonske omejitve.

Stroški vzdrževanja za tak avtomobil niso ravno majhni, saj je registracija v najvišjem razredu. Poraba ob priganjanju hitro preseže 15l (ob zmerni vožnji pa se da preživeti tudi z manj kot 10l), gume so velikosti primerno drage, pri takšni moči pa ne računaj na kakšne poceni čungalunga gume, saj boš hitro končal v kakšnem jarku s totalko...

Torej pred nakupom preveri ali tvoj proračun prenese tudi vzdrževanje takšnega avtomobila. Najslabše kar se lahko zgodi je da boš čez leto ali dve prodajal slabo vzdrževano senco avtomobila ki si ga kupil.

LP Tristan01
Iskalec resnice in modrosti. Lahko si videl svojo prihodnost. Ostali so te dojemali kot idealista, ki jim sveti pot do lepše prihodnosti.
Naloga, ki si jo prinesel iz prejšnjega življenje:
Dovršitev tvoje naloge s pomočjo starejšim in otrokom. V prejšnje življenje si prišel z namenom pomagati ubogim in nemočnim.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov