CupraR je napisal/-a:marjan novak je napisal/-a:Samo modificiran model od 06, so brez napak, ostalo je katastrofa.
Kratko in jedrnato.
Žal lahko potrdim, punca ma čist prvo serijo ki je bila pri nas v prodaji 1.5 80ps in je skos en k.
CupraR je napisal/-a:marjan novak je napisal/-a:Samo modificiran model od 06, so brez napak, ostalo je katastrofa.
Kratko in jedrnato.
Žal lahko potrdim, punca ma čist prvo serijo ki je bila pri nas v prodaji 1.5 80ps in je skos en k.
bluesman je napisal/-a:Pa maš letnik 2006 in naprej? Jaz sem ga vplačal prejšnji teden, ker majo akcijo in je res poceni. 1.5 dci 105 km grand toura. Me res zanima, če se bo kvaril. Malo dvomim, da se bo, ker danes je bolj malo avtov, ki bi se kvarili kar tak.
denis099 je napisal/-a:iz lastnih izkušenj ti povem da beži pred dci motorji. bencinarji so uredu, dci pa od 1.5 do 2.2 ter tudi 3.0dci so zanič, res pa je majhna poraba- na laguni ki je dokaj težka,2.2dci pa je poraba manj kot 6/l. tako da adijos dci
denis099 je napisal/-a:poslušte vi pametnjakoviči- vi ki ste se(vsaj nekateri) naj**** pri renaultih želite privoščiti še drugim da se najebejo. kot sem že nevem kolkrat povedu mamo doma laguno 2.2dci, in nam je mahanik ki dela vsak dan samo in izključno samo z dci motorji na pooblaščenem celjskem servisu renault( dela samo na dizlih), reku da so popolnoma vsi dci motorji ful slabi ker so menda materiali v mašini zelo slabi. tako da vi ki ste tle pa nimate avta z dci motorji, se js za vas sprašujem če sploh mate avte ali se sami iz sebe budalo delate.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov