Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

igor dimac
Nov uporabnik

Kraj: Z-C

Fiat Bravo

Napisal/-a igor dimac Po jun 23, 2008 10:40 pm

Zdravo mene zanima vaše splošno mnenje o omenjenem modelu pa za odgovore prosim samo lastnike bravotov. Znamima me na kaj moram bti pozoren ko ga kupujem? Gre se pa za letnik 98. Pa zanima me kake izkušnje mate z njimi pa približna poraba za model 1.6 ob normalni vožnji.

Hvala

Uporabniški avatar
AudiBoy
Poznavalec foruma

Kraj: Severna Primorska

Napisal/-a AudiBoy Po jun 23, 2008 10:57 pm

Copy/paste iz "Znamke"

Pohvale: Dobra lega na cesti, dobri pospeški, glede na zmogljivost avtomobila nima visoke porabe, mestna vožnja okol 10l, relacija pa tam 8l ob zmerni vožnji, lepa oblika. Z avtom sm zadovoln in do zdej mi še ni povzročil nobenih preglavic, drgače rečen avto laufa k urca.
Pripombe: Plastika ni ravno kvalitetna kar se kaže na zunanjih kljukah na vratih, drgač drugu je use ok.

Uporabniški avatar
myster
Poznavalec foruma

Kraj: malo tu, malo tam, odvisno od vremena

Napisal/-a myster To jun 24, 2008 4:35 am

no bravota glih nimam, ima pa sošolc (ki sva se skupaj vozla v šolo)- (1.6 16V) in je zelo zadovoljen z njim.poraba je tut zmerna glede na starost in zmogljivost (vem da relacije ima malo pod 8 8).do sedaj ni imel problemov.tiste zunanje kluke pa res imajo vsi bravoti hibo (zunanji sloj kluke je iz neke gume, ki preperi-edina pripomba).po AC se brez problema pelaš 180...lahko bi še več, ampak so kazni taki da glava pečel.drugače je pa zelo prostoren avto in odzadi lahko spodobno sedi tudi kak košarkaš. je tudi zelo udoben avto (nima nekih športnih sedeževo, ampak so pa široki in dobro ergonomsko oblikovano za vse vrste zadnjic :lol: .mene je ta avto zelo presenetu (čeprav sm rahlo mahjen na VW, ampak za tak denar dobiš res dober avto).tudi oblika je zelo lepa (se vidi da je po duši italjan) in če misliš se v kake predelave spuščat, ga lahko lepo zrihtaš, kjer bo marsikatera bejba pogledala za tabo(avto).praktično tankaš in voziš (če ga primerno vzdržuješ).
Lep pozdrav :)

Uporabniški avatar
A.F.
Novinec

Kraj: Logatec

Napisal/-a A.F. To jun 24, 2008 6:40 pm

Ja, se strinjam z napisanim. Sam si ga lastim 3 leta in večjih težav ni bilo. Kljuke sem pa tudi zamenjal z kljukami od Fiat Marea, ki so iz trde plastike in se jih lahko pobarva v barvo karoserije. Poraba ob zmerni vožnji se giba nekje med 7 in 8 litrov.
Edina stvar, ki me zadnje čase moti je dokaj glasna notranjost - pri vožnji po luknjasti cesti armaturna plošča spušča neke glasove - pač italjan :D

Drugače pa če je bil dobro vzdrževan in redno servisiran nebi smelo biti problemov.

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare To jun 24, 2008 7:18 pm

1.6 16V je definitivno najboljša izbira saj motor ob rednem vzdrževanju in normalni vožnji zdrži še pa še,pleh je pocinkan tako da z rjo ni problemov razen če je bil sesut in popravljen z neoriginalnimi deli.Kljuke so najmanjši problem in če je avto dober ga vzemi.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov