Freya je napisal/-a:ql, najlepša hvala. to me je ravno zanimalo. najmočnejšega motorja res ne iščem - bolj važno mi je, da je avto lep ter da ni dosti problemov z njim

to me še zanima - če se vsako leto dela reden servis potem ni kaj dosti problemov, ali pač? kako pa je kaj s prostorom? sem malo nad 1.80 cm visoka pa me zanima, če je dovolj prostora za noge, da se slučajno pri prestavljanju ne dotikaš sopotnika.
Kar se placa tiče imava oba z bratom 1,8 metra in ni nobenih problemov... Edino kar je, je lega sedenja bolj ležeča (športna). Tako da glede dolžine sedeža se mi zdi da je ravno nekje na max sedež nazaj za človeka do 1,9 metra... meni je ravnoprav in predvidevam da tudi ti potem ne rabiš za to skrbet. Prtljažnik je pa za okras... žal se s prostorom res ne bohoti... za eno veliko potovalko je prostora in to je to...
Pri nas so zaenkrat redni servisi in končnik + zglob, kot sem že reku... to ravno ni tak strošek. Mogoče se še rad spusti čez čas, ker ima povezano hidravlično olje (levo in desno stran posebej), tako da ga je treba peljat napumpat, če hočeš da je spet na pravi višini... to tudi ni velik strošek... Drugače pa gre kar vredu. Mogoče bi bilo potrebno še popravit ali zamenjat streho, vendar je to čisto odvisno kako je bil avto negovan.
Aha, točno. Še v šipi gredo radi nosilci, tako da če kopuješ preglej če gre šipa lepo gor in dol...