denis099 je napisal/-a:mislim da avto ni tako slab oz. sploh ni slab. je nekaj posebnega- če boš kupil mondea,volva ali kaj podobnega se boš izgubil v povprečju. če kupiš jaguarja je popolnoma nekaj drugega. vem da boste zdj začeli govort da je u slabih časih itd,vendar to je bilo in ni več. js bi se odloču za jaguarja,že zaradi posebnosti in (nekdanje) slave te znamke.
Courage™ je napisal/-a:Jaguar je še vedno dobro vozilo IN prestižna znamka, ampak s tem modelom so brcnili v temo. Kot sem dejal, gre za Mondeota z Jaguarjevo zunanjostjo, če pa kupuješ avto zaradi NEKDANJE slave pa ti priporočam golfa 2.
Dr.M3 je napisal/-a:Zanimivo da se ravno Audi fani tako kurčite čez Jaguarja in to, da si deli nekaj komponent z Mondeotom (ki ima mimogrede odlično podvozje).
Pa poglejmo k vam:
A3 (Golf,Octavia,Leon) - Xtype(Mondeo)
A4 - 3/4 motorjev istih kot drugje v koncernu, menjalniki, ...
...
Saj ne. Ampak jaz bi bil tiho, ko pa vozite vozila, ki si delijo 3/4 komponent z 2-3x cenejšimi vozili.
Prosim, ne se smešit.
Ne zamerit. Ampak eni pač najedate eno in isto.
Če ima Audi dele od Škode je premium. Če pa ima Jaguar obvolanske ročice od Mondeota je pa falus. Dejte malce odrast
MacTron je napisal/-a:Dr.M3: kakorkoli visji razredi si ne delijo taksnih "malenkosti" in "nemalenkosti" vseeno
pa ce pogledas tudi pri prestiznih znamkah... cemu se nebi smelo deliti saj s tem samo
proizvodnjo lazje peljejo dalje in originalni deli postanejo "malenkost" cenejsi.
denis099: off
tebe sem pa ze prakrat opozoril ker taksni komentariji z nepodkrepljenimi dokazi
ne sodijo sem, sploh pa v tem pogledu kjer si ti naredil iz 2,3 tem štalo da je morala v
kos...
Courage™ je napisal/-a:Sam sem vozil X-Type sicer letnik 2007, in z 2.2D agregatom, in bi samo dejal da roke proc od tega avtomobila. Lega je zanic, notranjost je prevec angleska, sicer motor je bil dokaj poskocen, vendar je tudi pil sorazmeroma dosti.
Vzdrzevanje avta je dokaj drago, ce vzames v zakup da je avto naret na podvozju od Mondeota. Sam bi ti odsvetoval nakup, pa srecno izbiro!
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov