adis je napisal/-a:francoz gre stran prihaja italijan
mislim, da so se italijani pri tem modelu še posebej potrudili na bolje
kot si sam povedal ti avtomobili so "eksotika" zato lahko rečem, da jih je premalo na cesti, da bi se lahko konkretno govorilo o problemih z elektroniko
KARL ABARTH je napisal/-a:Bile so nekatere t.i. tovarniške napake - brez garancije »črno na belem« (beri:prodajalec bo kril stroške morebitnih napak) je kupovanje »ruska ruleta« (beri: 5.000 EUR in več stroškov je po "črnem scenariju" realnost)
Glede na to, da omenjaš ekskluzivo - prava/veliko boljša izbira v tej smeri je po mojem prepričanju KAPPA COUPE - bistveno večja ekskluziva, avto za zbiratelje. Cena se počasi približuje min. - v dolgoročnem obdobju je, ker gre za redkost v prodajni paleti KAPPA, realno pričakovati dvig cene. Najboljša izbira je po mojem prepričanju 3l bencin, če je problem strošek registracije potem 2,4 l bencin.
LP
denis099 je napisal/-a:adis je napisal/-a:francoz gre stran prihaja italijan
mislim, da so se italijani pri tem modelu še posebej potrudili na bolje
kot si sam povedal ti avtomobili so "eksotika" zato lahko rečem, da jih je premalo na cesti, da bi se lahko konkretno govorilo o problemih z elektroniko
kje se pa da kj več prebrat o tem avtu??
gorgo je napisal/-a:KARL ABARTH je napisal/-a:Bile so nekatere t.i. tovarniške napake - brez garancije »črno na belem« (beri:prodajalec bo kril stroške morebitnih napak) je kupovanje »ruska ruleta« (beri: 5.000 EUR in več stroškov je po "črnem scenariju" realnost)
Glede na to, da omenjaš ekskluzivo - prava/veliko boljša izbira v tej smeri je po mojem prepričanju KAPPA COUPE - bistveno večja ekskluziva, avto za zbiratelje. Cena se počasi približuje min. - v dolgoročnem obdobju je, ker gre za redkost v prodajni paleti KAPPA, realno pričakovati dvig cene. Najboljša izbira je po mojem prepričanju 3l bencin, če je problem strošek registracije potem 2,4 l bencin.
LP
tu si pa po moje čisto mimo pihno... Oboje je ekskluziva, vendar teh dveh avtov pa res ne moreš primerjat v tem času! Smo meli kappo doma, mamo thesisko. Kappa je bila, Thesis je zdaj! Kaj pa bo čez 10 in več let pa mislim, da avtorja teme ne zanima..
pa brez zamere...
lp
denis099 je napisal/-a:dons sm šow na seat servis in tko mal gledu avte...pa pride ing.elektr. pa upraša kaj bi raj kupu pa to..pa rečem da bom pač mal pogledu pol grem pa itak sprobat lancio thesisa..čeprou sm mislu da bo spet začeu čez italijane in hvalu svoje seate mi je reku da je ta avto špica in da so nasplošno jtd motorji super, se ne kvarijo tako kot seatovi dizli, in tud sam sm vidu da jih je ceu kup na popravilu, se pravi da je avto špica in da če bi bla druga značka gor na avtu bi zihr biu 40.000eur. in res grem..pa folk nor avto to, tko k da bi u falconu sedu![]()
noro udobn, vsa in res vsa oprema, motor( 2.4 jtd) vleče k nor.. ma čist sm navdušen nad tem avtom. res je nekaj posebnega, ne pa že prau naveličani nemci( beri: vw,opel....) to je ekskluziva nimaš kaj. samo lastnika bi uprašu, kako je kaj z zanesljivostjo te elektronike?? ker ta ing. v trgovini mi je reku da je res vrhunska(čeprou bi mogu bl za seata držat:D) in me še dejansko zanima kako dolgo kj drži,ker verjetno je pa tud zlooo draga reč če ti crkne?
lp
denis099 je napisal/-a:dons sm šow na seat servis in tko mal gledu avte...pa pride ing.elektr. pa upraša kaj bi raj kupu pa to..pa rečem da bom pač mal pogledu pol grem pa itak sprobat lancio thesisa..čeprou sm mislu da bo spet začeu čez italijane in hvalu svoje seate mi je reku da je ta avto špica in da so nasplošno jtd motorji super, se ne kvarijo tako kot seatovi dizli, in tud sam sm vidu da jih je ceu kup na popravilu, se pravi da je avto špica in da če bi bla druga značka gor na avtu bi zihr biu 40.000eur. in res grem..pa folk nor avto to, tko k da bi u falconu sedu![]()
noro udobn, vsa in res vsa oprema, motor( 2.4 jtd) vleče k nor.. ma čist sm navdušen nad tem avtom. res je nekaj posebnega, ne pa že prau naveličani nemci( beri: vw,opel....) to je ekskluziva nimaš kaj. samo lastnika bi uprašu, kako je kaj z zanesljivostjo te elektronike?? ker ta ing. v trgovini mi je reku da je res vrhunska(čeprou bi mogu bl za seata držat:D) in me še dejansko zanima kako dolgo kj drži,ker verjetno je pa tud zlooo draga reč če ti crkne?
lp
lp
Tattoo- je napisal/-a:denis099 je napisal/-a:dons sm šow na seat servis in tko mal gledu avte...pa pride ing.elektr. pa upraša kaj bi raj kupu pa to..pa rečem da bom pač mal pogledu pol grem pa itak sprobat lancio thesisa..čeprou sm mislu da bo spet začeu čez italijane in hvalu svoje seate mi je reku da je ta avto špica in da so nasplošno jtd motorji super, se ne kvarijo tako kot seatovi dizli, in tud sam sm vidu da jih je ceu kup na popravilu, se pravi da je avto špica in da če bi bla druga značka gor na avtu bi zihr biu 40.000eur. in res grem..pa folk nor avto to, tko k da bi u falconu sedu![]()
lp
Jup, osnovnošolske počitnice so že v polnem teku!
Doche je napisal/-a:Še večje naključje pa je da je Lancia Italjan katere ima avtor teme zelo rad. Pa še eno naključje, en dan nekdo predlaga Pspepiju Thesisko in evo novega topicaaja da ne omenjam kdaj se je že denis009 Lagune znebil in vozi Bravota ampak je še kr Laguna pri njih doma
Tomas666 je napisal/-a:denis099 je napisal/-a:dons sm šow na seat servis in tko mal gledu avte...pa pride ing.elektr. pa upraša kaj bi raj kupu pa to..pa rečem da bom pač mal pogledu pol grem pa itak sprobat lancio thesisa..čeprou sm mislu da bo spet začeu čez italijane in hvalu svoje seate mi je reku da je ta avto špica in da so nasplošno jtd motorji super, se ne kvarijo tako kot seatovi dizli, in tud sam sm vidu da jih je ceu kup na popravilu, se pravi da je avto špica in da če bi bla druga značka gor na avtu bi zihr biu 40.000eur. in res grem..pa folk nor avto to, tko k da bi u falconu sedu![]()
lp
seatovi dizli se kvarijo????prvič slišm tole
jaz mam dobre izkušnje z njim in to nikakor ne drži,vsaj zame ne... če pa kater kaj več o tem ve pa naj prosim pove
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov