Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

denis099
Stalni uporabnik

Lancia Thesis jtd

Napisal/-a denis099 Če jul 17, 2008 6:13 pm

kaj pravte o teh avtih? malo jih je na cesti, so pa zato bolj ekskluzivni...
zanima me predvsem kvaliteta elektronike,saj jo ime ceu kup.
Zanimam se za nakup tega avta( laguna II gre končno od hiše juhuu:D)

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1692696

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2186944
denis

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Če jul 17, 2008 6:58 pm

francoz gre stran prihaja italijan :D

mislim, da so se italijani pri tem modelu še posebej potrudili na bolje
kot si sam povedal ti avtomobili so "eksotika" zato lahko rečem, da jih je premalo na cesti, da bi se lahko konkretno govorilo o problemih z elektroniko

denis099
Stalni uporabnik

Napisal/-a denis099 Če jul 17, 2008 7:38 pm

adis je napisal/-a:francoz gre stran prihaja italijan :D

kot si sam povedal ti avtomobili so "eksotika" zato lahko rečem, da jih je premalo na cesti, da bi se lahko konkretno govorilo o problemih z elektroniko

kje se pa da kj več prebrat o tem avtu??
denis

Uporabniški avatar
mire
Poznavalec foruma

Kraj: koper

Napisal/-a mire Če jul 17, 2008 7:40 pm

nor avto
da bi nosu kako drugo oznako bi bla cena 25000+
rocna - bok - streha
Pravopis spreglej

denis099
Stalni uporabnik

Napisal/-a denis099 Če jul 17, 2008 7:44 pm

mire je napisal/-a:nor avto
da bi nosu kako drugo oznako bi bla cena 25000+

js pa glih zato kr je lancia jo gledam,če bi biu kak mb,bmw me mine do usega kr je res isti šit skos pr njih. ja vem da je nor avto sam mene zanima predvsem zanesljivost te elektronike k jo je tolk to je to
denis

Uporabniški avatar
KARL ABARTH
Stalni uporabnik

Napisal/-a KARL ABARTH Pe jul 18, 2008 2:59 pm

Bile so nekatere t.i. tovarniške napake - brez garancije »črno na belem« (beri:prodajalec bo kril stroške morebitnih napak) je kupovanje »ruska ruleta« (beri: 5.000 EUR in več stroškov je po "črnem scenariju" realnost)

Glede na to, da omenjaš ekskluzivo - prava/veliko boljša izbira v tej smeri je po mojem prepričanju KAPPA COUPE - bistveno večja ekskluziva, avto za zbiratelje. Cena se počasi približuje min. - v dolgoročnem obdobju je, ker gre za redkost v prodajni paleti KAPPA, realno pričakovati dvig cene. Najboljša izbira je po mojem prepričanju 3l bencin, če je problem strošek registracije potem 2,4 l bencin.

LP

SpeedyRS
večni novinec

Napisal/-a SpeedyRS Pe jul 18, 2008 3:08 pm

Si ti mogoče predstavu to vašo Laguno II? Sicer to je en ekstremno grd avto O.O Zgleda kot da bi biu iz leta 60 ali pa še prej. :? Sicer pa js se nebi igrau s takimi avtomobili, premalo preverjeno pomojem, pa še Italjan je... Znalo bi bit drago.

Uporabniški avatar
gorgo
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a gorgo Pe jul 18, 2008 3:13 pm

KARL ABARTH je napisal/-a:Bile so nekatere t.i. tovarniške napake - brez garancije »črno na belem« (beri:prodajalec bo kril stroške morebitnih napak) je kupovanje »ruska ruleta« (beri: 5.000 EUR in več stroškov je po "črnem scenariju" realnost)

Glede na to, da omenjaš ekskluzivo - prava/veliko boljša izbira v tej smeri je po mojem prepričanju KAPPA COUPE - bistveno večja ekskluziva, avto za zbiratelje. Cena se počasi približuje min. - v dolgoročnem obdobju je, ker gre za redkost v prodajni paleti KAPPA, realno pričakovati dvig cene. Najboljša izbira je po mojem prepričanju 3l bencin, če je problem strošek registracije potem 2,4 l bencin.

LP

tu si pa po moje čisto mimo pihno... Oboje je ekskluziva, vendar teh dveh avtov pa res ne moreš primerjat v tem času! Smo meli kappo doma, mamo thesisko. Kappa je bila, Thesis je zdaj! Kaj pa bo čez 10 in več let pa mislim, da avtorja teme ne zanima..
pa brez zamere...

Da pa še avtorju odgovorim : sem se peljal lahko rečem v kr nekaj avtih, samo tak kot se pa v thesiski pelješ, pa se še nisem nikjer.. je pa 3.0 V6 in verjamem, da tudi dizel ni slaba izbira. Popravila še v dobrem letu ni bilo, servis isto kot kaka 166ka...
če te kaj dotično zanima vpr.
lp

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis Pe jul 18, 2008 4:12 pm

denis099 je napisal/-a:
adis je napisal/-a:francoz gre stran prihaja italijan :D

kje se pa da kj več prebrat o tem avtu??

kot že rečeno, teh avtomobilov ni veliko na cesti saj so redkost zato je tudi težko dobiti informacije iz prve roke, a tu je @gorgo katere infor. ti bo lahko dal

obstaja tudi možnost da se registr. na kak italij. forum in povprašaš ali pa oddideš do lancia prodajalca uradnega in malo povprašaš

Uporabniški avatar
KARL ABARTH
Stalni uporabnik

Napisal/-a KARL ABARTH Pe jul 18, 2008 4:13 pm

gorgo je napisal/-a:
KARL ABARTH je napisal/-a:Bile so nekatere t.i. tovarniške napake - brez garancije »črno na belem« (beri:prodajalec bo kril stroške morebitnih napak) je kupovanje »ruska ruleta« (beri: 5.000 EUR in več stroškov je po "črnem scenariju" realnost)

LP

tu si pa po moje čisto mimo pihno... Oboje je ekskluziva, vendar teh dveh avtov pa res ne moreš primerjat v tem času! Smo meli kappo doma, mamo thesisko. Kappa je bila, Thesis je zdaj! Kaj pa bo čez 10 in več let pa mislim, da avtorja teme ne zanima..
pa brez zamere...

lp

Moram ugotovit, da si "čisto mimo pihno".

Pozorno preberi še enkrat - pa potem komentiraj !

Pa brez zamere.

LP

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis Pe jul 18, 2008 4:15 pm

@karl abarth: če že veš za tako imenovane "črne scenarije"... prosim predstavi jih nam, da bomo tudi mi vedeli ter od kje ti informacija za stroške v višini 5.000€?

denis099
Stalni uporabnik

Napisal/-a denis099 Pe jul 18, 2008 8:18 pm

dons sm šow na seat servis in tko mal gledu avte...pa pride ing.elektr. pa upraša kaj bi raj kupu pa to..pa rečem da bom pač mal pogledu pol grem pa itak sprobat lancio thesisa..čeprou sm mislu da bo spet začeu čez italijane in hvalu svoje seate mi je reku da je ta avto špica in da so nasplošno jtd motorji super, se ne kvarijo tako kot seatovi dizli, in tud sam sm vidu da jih je ceu kup na popravilu, se pravi da je avto špica in da če bi bla druga značka gor na avtu bi zihr biu 40.000eur. in res grem..pa folk nor avto to, tko k da bi u falconu sedu :D :D noro udobn, vsa in res vsa oprema, motor( 2.4 jtd) vleče k nor.. ma čist sm navdušen nad tem avtom. res je nekaj posebnega, ne pa že prau naveličani nemci( beri: vw,opel....) to je ekskluziva nimaš kaj. samo lastnika bi uprašu, kako je kaj z zanesljivostjo te elektronike?? ker ta ing. v trgovini mi je reku da je res vrhunska(čeprou bi mogu bl za seata držat:D) in me še dejansko zanima kako dolgo kj drži,ker verjetno je pa tud zlooo draga reč če ti crkne?
lp
denis

Uporabniški avatar
Tattoo-
Uporabnik

Kraj: Circuit de la Sarthe

Napisal/-a Tattoo- Pe jul 18, 2008 8:36 pm

denis099 je napisal/-a:dons sm šow na seat servis in tko mal gledu avte...pa pride ing.elektr. pa upraša kaj bi raj kupu pa to..pa rečem da bom pač mal pogledu pol grem pa itak sprobat lancio thesisa..čeprou sm mislu da bo spet začeu čez italijane in hvalu svoje seate mi je reku da je ta avto špica in da so nasplošno jtd motorji super, se ne kvarijo tako kot seatovi dizli, in tud sam sm vidu da jih je ceu kup na popravilu, se pravi da je avto špica in da če bi bla druga značka gor na avtu bi zihr biu 40.000eur. in res grem..pa folk nor avto to, tko k da bi u falconu sedu :D :D noro udobn, vsa in res vsa oprema, motor( 2.4 jtd) vleče k nor.. ma čist sm navdušen nad tem avtom. res je nekaj posebnega, ne pa že prau naveličani nemci( beri: vw,opel....) to je ekskluziva nimaš kaj. samo lastnika bi uprašu, kako je kaj z zanesljivostjo te elektronike?? ker ta ing. v trgovini mi je reku da je res vrhunska(čeprou bi mogu bl za seata držat:D) in me še dejansko zanima kako dolgo kj drži,ker verjetno je pa tud zlooo draga reč če ti crkne?
lp

Jup, osnovnošolske počitnice so že v polnem teku! :pop:
There are only three sports: bull fighting, car racing and mountain climbing. The rest are mere games! - Ernest Hemingway

Uporabniški avatar
AudiFreak
Uporabnik

Kraj: Ried im Innkreis

Napisal/-a AudiFreak Pe jul 18, 2008 9:02 pm

denis099 je napisal/-a:dons sm šow na seat servis in tko mal gledu avte...pa pride ing.elektr. pa upraša kaj bi raj kupu pa to..pa rečem da bom pač mal pogledu pol grem pa itak sprobat lancio thesisa..čeprou sm mislu da bo spet začeu čez italijane in hvalu svoje seate mi je reku da je ta avto špica in da so nasplošno jtd motorji super, se ne kvarijo tako kot seatovi dizli, in tud sam sm vidu da jih je ceu kup na popravilu, se pravi da je avto špica in da če bi bla druga značka gor na avtu bi zihr biu 40.000eur. in res grem..pa folk nor avto to, tko k da bi u falconu sedu :D :D noro udobn, vsa in res vsa oprema, motor( 2.4 jtd) vleče k nor.. ma čist sm navdušen nad tem avtom. res je nekaj posebnega, ne pa že prau naveličani nemci( beri: vw,opel....) to je ekskluziva nimaš kaj. samo lastnika bi uprašu, kako je kaj z zanesljivostjo te elektronike?? ker ta ing. v trgovini mi je reku da je res vrhunska(čeprou bi mogu bl za seata držat:D) in me še dejansko zanima kako dolgo kj drži,ker verjetno je pa tud zlooo draga reč če ti crkne?
lp

Jaz sem pa prejšnjega Audija 80 kupil v Fordovi trgovini in so rekli tam, da bo ta audi še 10 let minimalno šel, ko bo že večina teh Fordov na odpadu. Kakšno naključje.
Nimam privilegijev za branje tega foruma, ampak vseeno berem.

Uporabniški avatar
Doche
Poznavalec foruma

Kraj: Ried

Napisal/-a Doche Pe jul 18, 2008 9:29 pm

Še večje naključje pa je da je Lancia Italjan katere ima avtor teme zelo rad. Pa še eno naključje, en dan nekdo predlaga Pspepiju Thesisko in evo novega topica :D aja da ne omenjam kdaj se je že denis009 Lagune znebil in vozi Bravota ampak je še kr Laguna pri njih doma :?

Uporabniški avatar
Tomas666
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Tomas666 Pe jul 18, 2008 11:53 pm

lp

seatovi dizli se kvarijo???? :ue prvič slišm tole :roll: jaz mam dobre izkušnje z njim in to nikakor ne drži,vsaj zame ne... če pa kater kaj več o tem ve pa naj prosim pove :shock: LP
Slika

denis099
Stalni uporabnik

Napisal/-a denis099 So jul 19, 2008 12:41 pm

Tattoo- je napisal/-a:
lp

Jup, osnovnošolske počitnice so že v polnem teku! :pop:

mislim pa ti si res....da nerečem kaj... ČE NIMAŠ PAMETNEGA KOMENTARJA ZAKAJ POL PIŠEŠ TLE??! JA OK,ČE MAŠ TI OSNOVNO ŠOLO A MISLIŠ DA BI VSI MOGL BIT TKO NEIZOBRAŽENI AL KAJ? VEŠ KAJ TISTI K MAMO UVIV. IZOBRAZBO SMO SVETLOBNO LETA PRED TABO TAKO DA PROSIM DA SE ZAVEDAŠ MAL KAJ GOVORIŠ. TVOJ KOMENTAR JE PA POPOLNOMA BREZPOTREBEN,BREZVEZEN, NEKREDIBILEN IN KAŽE TVOJO ZRELOST IZ PAMET. LP
denis

denis099
Stalni uporabnik

Napisal/-a denis099 So jul 19, 2008 12:45 pm

Doche je napisal/-a:Še večje naključje pa je da je Lancia Italjan katere ima avtor teme zelo rad. Pa še eno naključje, en dan nekdo predlaga Pspepiju Thesisko in evo novega topica :D aja da ne omenjam kdaj se je že denis009 Lagune znebil in vozi Bravota ampak je še kr Laguna pri njih doma :?

pa ti si res pametnjakovič, kje kej spiš da te ne ukradejo :lol: :lol: :lol: :lol: lagune se še nisem znebil,očitno malo zmedeno bereš poste, ja js vozim bravota, tastari pa še na žalost majo laguno, ki jo tud js skor usak dan vozim. res nevem kaj je z vami in vašimi trapastimi komentarji.
nekateri so res prou lepo komentiral in vse, neki se vas pa najde, ki sami iz sebe norce delate in prou bedasto izpadete.
denis

denis099
Stalni uporabnik

Napisal/-a denis099 So jul 19, 2008 12:49 pm

Tomas666 je napisal/-a:
lp

seatovi dizli se kvarijo???? :ue prvič slišm tole :roll: jaz mam dobre izkušnje z njim in to nikakor ne drži,vsaj zame ne... če pa kater kaj več o tem ve pa naj prosim pove :shock: LP

glej, js nevem nič o seatovih dizlih, js vem to kar mi je povedu glavni mehanik oz. ing. rač. reku mi je da jtd motorji so v samem vrhu dizlov,saj jih vgrajujeo tudi v druge znamke avtov ne samo v fiat,lancia,alfa romeo. tko mi je reku drugega pa nevem.
denis

Uporabniški avatar
Doche
Poznavalec foruma

Kraj: Ried

Napisal/-a Doche So jul 19, 2008 1:50 pm

No jaz ti samo želim, da tudi formalno pridobiš univ. izobrazbo, ker to, da obiskuješ faks še ne pomeni, da maš neko izobrazbo ane. Bom ignorial tvoje poste, da nebom pisal neumnih komentarjev več. Sej na neumno se drugače kot pa z neumnim ne da odgovorit.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov