Sedaj me zanima če bi dobil kredit pri A2S odplačujem stari kridit 200€ še dve leti plače imam nekaj čez 800€ bi mi dali na moje finančno stanje kredit za novega golfa.
Slavko3313 je napisal/-a:hvala chevy,še več takih odgovorov predvsem glede financ.
denis099 je napisal/-a:ko boš kupval na a2s pazi, da avto ni ukraden in da ni kakšna skrita napaka. poznam konkreten primer ki se je zgodil in se je slabo končalo, sedaj je stvar na sodišču. samo to ti priporočam da preveriš na celjski policiji ki ti bojo z veseljem preverili, in pa zahtevaj pisno garancijo na kilometre in skrite napake. to ti priporočam v tvoje dobro. lp
Slavko3313 je napisal/-a:denis099 je napisal/-a:ko boš kupval na a2s pazi, da avto ni ukraden in da ni kakšna skrita napaka. poznam konkreten primer ki se je zgodil in se je slabo končalo, sedaj je stvar na sodišču. samo to ti priporočam da preveriš na celjski policiji ki ti bojo z veseljem preverili, in pa zahtevaj pisno garancijo na kilometre in skrite napake. to ti priporočam v tvoje dobro. lp
Sej nemorim verjet,da se to tudi dogaja ob nakupu novega vozila,na kaj še kaj morim pazit,kakšne imate kaj izkušnje z a2s.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov