Iščem dobro ohranjenega GOLF 4 z realnimi kilometri (do150.0000), . Po možnosti črne ali črno-sive s petimi vrati od prvega lastnika. Avto je lahko tudi malce vizualno predelan. če kdo od vas ve za kakšega naj mi sporoči!
Neverjamem da se že več kot pol leta.Nekaj mesecev pa najbrž res.Prodaja se zato ker spet kupuje cestni motor.Z avtom ni res nič narobe.....kogar zanima lahko pride ter ga obrne na glavo ter se sam prepriča.
RedBullX je napisal/-a:em je zanimiv ja...samo malo mi je premočan(me je strah registracije) grugač sem pa pripravljen za res odlično ohranjenega plačat do 10.000€
sorodnik je kupil golfa 4 in sicer tdi letnik 2003 za 6k € v kondorju poglej še malo pri trgovcih
kar se tiče unga golfa 4 men osebno se zdi malo visoka cena kljub temu da je 4 motion
se strinjam....golfi imajo nasplošno pretirano ceno...samo ko ni nobenega avta nevem no ki bi mi bol odgovarjal...a imaš kakšen nasvet za katerimi avti naj brskam????
ma ja js zdaj gledam za avtom...ki ima dokaj normalne kilometre...pa da nima pretirane cene....ker jaz bi rad avto potem vizualno predelal....če bi dobil golfa 4 si ga bi predelal tako da bi izgledal kot golf r32..to so moji cilji...ali pa da dobim avto ki je odlično ohranjen in ima športno podvozje ter podobne stvari..nebi pa rad imel avta, ki je že totalka predelan....ker potem nemoraš vedeti ali je bilo z avtom vse vredu....pri teh avtomobilih ki ste mi jih predlagali je pa problem v tem da imajo premočne motorje in me je strah registracije ter zavarovanja...a mogoče ve kdo od vas kakšni so ceniki za zavarovanje pa podobno?
hvala za link:D ...
a ima kdo od vas kakršen koli predlog za kakšen avto ...naprimer BMW, AUDI, ter podrobni kateri se mi bi bolj splačali od golfa 4 ?