Misko89 je napisal/-a:Opazil sem tudi da so 1.5DCi motorji z 82KM in 65KM zakaj pa je ta razlika?
jurre je napisal/-a:mimogrede, 1.5 dci-ji so trije, pozabil si se na 101KM razlicico, ki jo imam tudi sam. Je pa res, da jo je bolj tezko dobiti. Z avtom sem zelo zadovoljen, cez dobrih 14 dni bo eno leto odkar ga imam in sem prevozil ze cez 25k km. Edini 2 tezavici, ki sem jih imel - crknil mi motorcek za pranje stekel in "kontakt" pri stopalki za plin je nekaj zastrikal (zaenkrat je samo nasprican in dela).
Porabo imam tam okoli 5 litrov, to preracunane, potovalni malo laze in kaze manj in ne vozim ravno pocasi (ce bi, se da spravit na okoli 4,5, mogoce se manj). Z enim tankom naredim od ponavadi vsaj nekaj cez 900 km do malo cez 1000, tankam okoli 50l. In tankam vedno na OMV.
tristan01 je napisal/-a:60KM je različica brez intercoolerja, 82KM pa z intercoolerjem in precej bolj živahnim srcem.
myster je napisal/-a:sošolc je mel kr probleme z dci-jem od grelnih svečk pa nekih filtrov itd...tut naj bi bil zelo občutljiv na petrolov dizl...čist odvisn kk natrofiš.čez bencinarja še nism slišu pripomb, čez dizla se je pa kr vlko govorilo...uporabi iskanje pa si preberi
SpeedyRS je napisal/-a:Zdej nevem, al se js motim al pa vi. Kolk js vem obstaja 65 dCi ne pa 60?
tristan01 je napisal/-a:Pri 82 KM različici pa je zgodba malce drugačna. Motor potegne iz prostega teka precej bolj živahno med 2 in 3.000RPM pa je prav divji.
Lp Tristan01
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov