med brskanjem po googlu sem zasledil firmo IMPERAS doo...ali mogoce pozna kdo...
vsak informacija bi mi prav prišla, ker v kratkem nameravam zamenjati svojega starega konjicka
hvala

Dumbo je napisal/-a:pozdravljeni zanima me kateri firmi pri nas bi veljalo zaupati uvoz vozila...
med brskanjem po googlu sem zasledil firmo IMPERAS doo...ali mogoce pozna kdo...
vsak informacija bi mi prav prišla, ker v kratkem nameravam zamenjati svojega starega konjicka
hvala
RoZleht je napisal/-a:Meni je pred dvema tednoma uvozil Scenica ... Kar se tice lastnika te firme sem ful zadovoljen ker se je ful potrudil ... naceloma gre nakup nekak takole ... ti mu poves kaj bi rad, oprema, letnik, koliko si cca. pripravljen placat za avto, ..., potem se dobita, podpiseta pogodbo, das nek avans, potem pa on isce ... ko najde ustreznega, te poklice, ti to pove in se zmerm ostane potem odlocitev tvoja ce ga pripelje (tega k ga najde) v slovenijo. Kar se mene tice je lastnik zaupanja vreden in v bodoce ce bom spet iz uvoza kupoval, se bom definitivno obrnu nanjga ...
aja, pa se ena zadeva ... ce je avto kakorkol sumljiv, kakorkol sumljiva servisna, ..., ga na noben nacin ne bo pripeljal v slovenijo ...
ti bom tko napisal kot je men uporabnica rumenaibiza napisala ko sem jo za isto firmo spraseval ... vcasih je treba malce riskirat, pa si na koncu prijetno presenecen ...
Grega_ je napisal/-a:Nekaj jih poznam ki so tukaj avto kupili in po parih letih delajo brez problema, in vse je klapalo tako kot je pisalo v opisu avtomobila. http://www.spanik.si/
Po forumu brska: Clancy in 13 gostov