robertos_664 je napisal/-a:Ivan36 je napisal/-a:Ježeš no ta pa nima samo 105KM, da ne bo premočno glede porabe
![]()
tako hudi KM znajo popapat kar 8l na 100km
ne s***. 6-7 litrov pa že ja.
Dr.M3 je napisal/-a:robertos_664 je napisal/-a:Ivan36 je napisal/-a:Ježeš no ta pa nima samo 105KM, da ne bo premočno glede porabe
![]()
Če ima stalni 4 kolesni pogon dodaj še liter ali dva, pa si na 8 litrov.
A ima ta star Passat stalni 4 kolesni pogon?
Dr.M3 je napisal/-a:robertos_664 je napisal/-a:Ivan36 je napisal/-a:Ježeš no ta pa nima samo 105KM, da ne bo premočno glede porabe
![]()
chevy je napisal/-a:Sej je ql pa lep, TDI, 4-motion pa te fore...sam js nebi kupu pri AVTO MIK-uzakaj
-> prevaranti, prešaltani kilometri, po možnosti kaj razbito pa ''na hitrico sklepano''...pa še z Italije je...pazi
Dazi je napisal/-a:Dr.M3 je napisal/-a:robertos_664 je napisal/-a:Ivan36 je napisal/-a:Ježeš no ta pa nima samo 105KM, da ne bo premočno glede porabe
![]()
haldex
Ponovno pozdravljeni!
Končno mi je uspelo.
Kupil sem Megana Grandtoura, 1,5dci - 101 KM.
Je sicer drugi lasnik, ki pa ga je imel večino časa (3 leta). Avto je kupljen v SLO in tudi prvi lastnik je iz SLO. Avto sem si ogledal z mehanikom, pred rezervacijo pa sem ga dal še tehnično pregledat. Vse je bilo OK in zato sem se odločil za nakup.
Sem pa šel tudi v Koper (Avto MIK) gledat Megana. In moram reče, da sem bil zelo razočaran. Nad samim avtom, kot tudi nad prodajalcem, ki si ni vzel niti 5 minut časa zame. Vseskozi se je pogovarjal po telefoni in se za potencialnega kupca niti oziral ni.Avto je pa totalna katastrofa. Pro sprednji havbi je na desni strani 1 cm zamika, torej je bil karamboliran od spredaj. Od zunaj je bil celotni avtomobil brez praskice - sumim, da je bil v celoti prebarvan. Od znotraj je smrdelo od klime, v volanu je pri zavijanju nekja štrkalo, pri določenih obratih je motor na karoserijo prenašal tresljaje itd.Skratka zapravil sem stroške za pot in cesnine, vendar tega pač nisem mogel vedeti.
Verjel sem na besede na forumu, kjer je pisalo, da je veliko uporabnikov zadovoljnih z AvtoMik.
Hvala vam za vso vašo pomoč.
LP
E=mc^2 je napisal/-a:Dazi je napisal/-a:Dr.M3 je napisal/-a:robertos_664 je napisal/-a:Ivan36 je napisal/-a:Ježeš no ta pa nima samo 105KM, da ne bo premočno glede porabe
![]()
haldex
ni res, ta passat deli platformo z A4 prejšnje generacije, kar pomeni vzdolžno vgrajen motor in posledično kar lepo Torsen diferencial, torej stalni štirikolesni pogon oz. ta pravi audijev quattro. Medtem, ko ima novi passat haldex sklopko in prečno vrgajen motor (kot golf, audi a3...)![]()
chevy je napisal/-a:Ti bo malo bolj jasno kako je v AVTO MIK-u...Ponovno pozdravljeni!
Končno mi je uspelo.
Kupil sem Megana Grandtoura, 1,5dci - 101 KM.
Je sicer drugi lasnik, ki pa ga je imel večino časa (3 leta). Avto je kupljen v SLO in tudi prvi lastnik je iz SLO. Avto sem si ogledal z mehanikom, pred rezervacijo pa sem ga dal še tehnično pregledat. Vse je bilo OK in zato sem se odločil za nakup.
Sem pa šel tudi v Koper (Avto MIK) gledat Megana. In moram reče, da sem bil zelo razočaran. Nad samim avtom, kot tudi nad prodajalcem, ki si ni vzel niti 5 minut časa zame. Vseskozi se je pogovarjal po telefoni in se za potencialnega kupca niti oziral ni.Avto je pa totalna katastrofa. Pro sprednji havbi je na desni strani 1 cm zamika, torej je bil karamboliran od spredaj. Od zunaj je bil celotni avtomobil brez praskice - sumim, da je bil v celoti prebarvan. Od znotraj je smrdelo od klime, v volanu je pri zavijanju nekja štrkalo, pri določenih obratih je motor na karoserijo prenašal tresljaje itd.Skratka zapravil sem stroške za pot in cesnine, vendar tega pač nisem mogel vedeti.
Verjel sem na besede na forumu, kjer je pisalo, da je veliko uporabnikov zadovoljnih z AvtoMik.
Hvala vam za vso vašo pomoč.
LP
...a je zdaj dovolj jasno
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov