AudiBoy je napisal/-a:Tovarniški podatki:
Mestna: 10,7 l/100km
Kombinirana: 7,7 l/100km
Relacije: 6,1 l/100km
vir: autoweek.nl
hribko je napisal/-a:_BuLLet_ je napisal/-a:hribko je napisal/-a:odvisno od vožnje,lahko tudi 12-14,povprečna vožnja bo pa kar 9-10 litrov
Sem ga imel pred dobrim letom.. in se pridružujem tej izjavi!
jaz ga sicer nisem imel v lasti,sem se pa veliko prevozil z njim(sicer z 306-ko)
_BuLLet_ je napisal/-a:hribko je napisal/-a:_BuLLet_ je napisal/-a:hribko je napisal/-a:odvisno od vožnje,lahko tudi 12-14,povprečna vožnja bo pa kar 9-10 litrov
jaz ga sicer nisem imel v lasti,sem se pa veliko prevozil z njim(sicer z 306-ko)
Moj prvi avto bil :P
306-ka ma pa še mal več konjev .. jo je en kolega iz SG mel .. mislim da še ima, belo
Blinder je napisal/-a:_BuLLet_ je napisal/-a:hribko je napisal/-a:_BuLLet_ je napisal/-a:hribko je napisal/-a:odvisno od vožnje,lahko tudi 12-14,povprečna vožnja bo pa kar 9-10 litrov
Moj prvi avto bil :P
306-ka ma pa še mal več konjev .. jo je en kolega iz SG mel .. mislim da še ima, belo
Samo 306 ma drugi motor.
Legoless je napisal/-a:206 S16 povprečje cca 7.5 L. Prišel sem tudi pod 7. Ni takšne krize. 306 S16 ima 112 kW, 206 S16 pa 100 (ali 99) kW. 306 GTI6 je pa verzija s 6 prestavami, in 125 kW. Za porabo ne vem.
Če te izrecno zanima 206 S16, pošlji ZS.
Prosim, da se izognete ugibanjem ala: "če HDi pije 4-5, pol S16 pije 10" in "vozu sem se s 306 pa pokuri 12".
Lp
mondeo01 je napisal/-a:aj dej skregi te se zrd tega litra.
verjetno ce tok mocn avto kupujes ga ne bos sparal in ga bos verjetno stisnu,zato imas tok konjev.ne pa da k babica pels.pa se sam hvals okol jst mam pa 136 konjev.se pravi da pod 10 litrou tezko prides.
ce pa kupujes tak avto pa razmisljas o litru porabe vec/manj pa si kupi 1.4 pa je..
verjetno ce tok mocn avto kupujes ga ne bos sparal in ga bos verjetno stisnu,zato imas tok konjev.ne pa da k babica pels.pa se sam hvals okol jst mam pa 136 konjev.se pravi da pod 10 litrou tezko prides.
ce pa kupujes tak avto pa razmisljas o litru porabe vec/manj pa si kupi 1.4 pa je..
hribko je napisal/-a:_BuLLet_ je napisal/-a:hribko je napisal/-a:odvisno od vožnje,lahko tudi 12-14,povprečna vožnja bo pa kar 9-10 litrov
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov