De_Tomaso je napisal/-a:Sam bi se sicer brez dvoma odločil za 159, ampak tebi pa bi svetoval, da greš in vsakega od teh avtomobilov, ki jih gledaš tudi malo zapelješ.
Glede 159 sicer mnenje alfista kot sem jaz ne šteje, a bi te objektivno vseeno opozoril na nekaj prednosti. Kar pa seveda ne pomeni, da nima slabosti tudi. Ima izjemno poceni servise napram ostalim, odlične vozne lastnosti, odlično varnost in najbolj togo karoserijo v svojem razredu. Oblika in materiali (pravi aluminij na armaturi) pa so seveda stvar okusa.
Pač pelješ vse favorite in se boš najlažje odločil.
De_Tomaso je napisal/-a:Sam bi se sicer brez dvoma odločil za 159, ampak tebi pa bi svetoval, da greš in vsakega od teh avtomobilov, ki jih gledaš tudi malo zapelješ.
Psepi je napisal/-a:De_Tomaso je napisal/-a:Sam bi se sicer brez dvoma odločil za 159, ampak tebi pa bi svetoval, da greš in vsakega od teh avtomobilov, ki jih gledaš tudi malo zapelješ.
Se strinjam. Tudi sam bi prvo pogledal za kakšno Alfo 159, toda ker sem tko al tko mahnjen na alfe ti je ne bom "prodajal", od ostalih omenjenih sem vozil skoraj vse. Name je najboljši vtis od ostalih pustila Honda Accord in pa Volvo V50Sicer pa probaj pa boš videl kaj ti najbolj odgovarja
FBR je napisal/-a:De_Tomaso je napisal/-a:Ima izjemno poceni servise napram ostalim,...
Resno?
Kolk pa stane potem recimor servis olja in filtrov na pooblaščenemu? Tko okvirno če veš?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov