DIZELAŠ je napisal/-a:Se pridružujem tvojemu mnenju Hejho, le da je potreba naše družbe postala prezahtevna. Samo če večino tu vprašaš ali je 1.4 109 km premalo bo večina rekla veliko premalo.Hehe![]()
LP
lublancan je napisal/-a:DIZELAŠ je napisal/-a:Se pridružujem tvojemu mnenju Hejho, le da je potreba naše družbe postala prezahtevna. Samo če večino tu vprašaš ali je 1.4 109 km premalo bo večina rekla veliko premalo.Hehe![]()
LP
če ima avto res 1400 kil, potem je to bl švoh motorizacija
osnovna verzija pasata ima enako kil
poleg tega pa 1,4 mašina brez turbine nima neki blaznega navora
Pro_ceed je napisal/-a:Saj bi vzel 1.6 motor ...samo sem omejen z financami.. tale 1.4 me bo z litimi platišči in pa 205 pnevmatikami prišel 12.300EUR. 1.6 je pa že druga zgodva pod 15 000EUR ne pridš skozi.....
Pro_ceed je napisal/-a:Barva je bela.Na testni vožnji sem imel 1.6 motor, ker pa nisem zahteven uporabnik, sem se zadovoljil z 1.4 motorjem. Prodajalec mi je povedal da je motor kar poskočen in to je bilo zame dovolj. Mene najbol zanimajo mnenja drugih uporabnikov, kajti testa z 1.4 motorjem ni nikjer!
Nevem zakaj nekateri izjavljajo >b****<!? Tukaj sem zato, da si pridobim čim več informacij ne pa takih izjav! Kot sem že povedal sem povprečen uporabnik kdaj pa kdaj rad stopim na plin, nisem pa nek dirkač (že tako so kazni previsoke, smrtnih žrtev je pa vse več).
Končno hitrost ima pa kar spodobno se pravi 187kmh...
Bo pa v bodoče prišla prav še kakšna informacija glede 1.4 motorja..se zahvaljujem
XFX je napisal/-a:Ja, oprosti, samo meni se zdi neumno, da kupiš avtomobil z motorjem, ki ga nisi prej se nikoli vozil. ?? Še več, da je motor nov in se ne ve veliko o njemu. Lahko samo upaš, da bo zadovoljiv tvoja pričakovanja in potrebe.
Tudi izjave, naročil sem ta avto, kakšen se vam zdi ?? Mislim, da je za ta uprašanje že minil čas, to se ponavadi sprašuje pred nakupom.
Po forumu brska: Google [Bot] in 10 gostov