Jah, kar se tice tehnike je najbolj "safe" varianta fabia. A jo tudi najdražje plačaš
Ne vem, sam sem lastnik C4 coupeja 1.6 HDI 110hp in sem z njim zaenkrat zadovoljen. Sploh glede na to, da ga nisem nameraval kupiti, pa sem ga potem dobil res ugodno in ni bilo dost za premisljevat. Motor je malo len za moje razmire, a nasreco je precej varčen

Drugace pa lahko pohvalim, dober direkten volan, dobro lego na cesti le menjalnik bi lahko bil malo bolj natančen. Pocutje za volanom mi je zelo usec, pa tudi unikatna notranjost mi zelo odgovarja. Le koncna izdelava bi lahko bila malo bolj kvalitetna/natancna.
Kar se problemov tiče, naj nebi bilo posebnih problemov z njimi (spet mogoče odvisno od modela/motorja) le da rad tempomat ponagaja.(radi crkujejo)
Pa da zelo rada odstopajo plastične letvice okoli šipe, zadni spojlerček...ki, pa ni kakšen problem, saj se ga brez problema odpravi z pravim lepilom.
Probaj kandidate, da vidiš kateri tebi najbolj odgovarja. Saj ga boš moral ti prenašati potem par let