hyundai coupe
kia pro cee'd
napisite razlog, lahko tudi lastne izkusnje
oba avta sta letnik 2008
TripleX je napisal/-a:V Hyundai Coupeju je bolj malo prostora zadaj za sedet in mali oz. nizek prtljažnik.
V Kii pro_ceed se tudi zadaj lepo sedi in imaš soliden prtljažnik.
TripleX je napisal/-a:V Hyundai Coupeju je bolj malo prostora zadaj za sedet in mali oz. nizek prtljažnik.
V Kii pro_ceed se tudi zadaj lepo sedi in imaš soliden prtljažnik.
Sam sem imel Hyundai Coupeja letnik 1997, letos sem nabavil pro_ceeda predvsem zaradi občutno več prostora kot v Coupeju. Tudi sama vožnja in lega na cesti je občutno boljša kot pri mojem bivšem Coupeju ne vem pa kako se vozi novi Hyundai Coupe ker ga še nisem vozil
FBR je napisal/-a:Sem mel 03 letnik coupeja... samo to ti povem. Meni osebno je dokurčilo se skos vlačit not in ven iz avta. Moraš vedet, da je to le avto relativno zelo na tleh (sedeži) in če bi rad lezel iz avta kot star ata, potem ok... samo opozorilo, če mogoče ne veš, če veš, potem pozabi kaj sem rekel...
Jaz vem, da sem se v 2 mesecih naveličal in je šel od hiše...
Kar se pa kakovosti tiče, pa res ne vem če je kaj dosti razlike.
INFINITI je napisal/-a:Ne vem kaj ti je bil problem, ravno iz kupeja gre brez problema izstopiti. Zdej če si hotel z obemi nogami hkrati na horuk ven, je pa res izpadlo kot stari deda, drugače pa še nisem slišal da bi kdo imel težave z Recaro zici.
Naveličal si se pa avta ker si storil napako in kupil 1.6 z osnovno opremo, pa še če se spomnim si imel ideje o 18 col feltnah in kaj smo ti takrat vsi govorili?
-Da ni vredno za pol litra manj porabe jemat "športen" avto ki nima enih osnovnih performans, na koncu si tudi sam to poštekal in prodal avto (vmes si pa spraševal kako bi dal kompresor gor na njega a ni res?)
INFINITI je napisal/-a:Za vse drugo bom pogledal na forum še enkrat pa ti poslal.
LIX je napisal/-a:kaj bi vi vzeli ce bi kupovali sledeca avtomobila ... oba sta sicer korejca ampakv kar dobrem rangu![]()
hyundai coupe
kia pro cee'd
napisite razlog, lahko tudi lastne izkusnje
oba avta sta letnik 2008
XFX je napisal/-a:Ne vem kaj vsi tako hvalite pro_ceed, res da je lep na pogled ampak vozne lastnosti so pa bolj boge.
Hyunda coupe 2002/03... generacije pa je zelo soliden avto za vozit, le 1.6 je malo presvoh za ta avto. Le dizajn mi ni bil nikoli usec. 2007 model pa sploh ni slab za pogledat, le vozil ga se nisem.
Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gostov