Prosil bi vas za pomoč pri nakupu avtomobila in prvo kot prvo cena največ do 8000€. Iščem pa avto, ki bo dovolj poskočen, se pravi, da ne bo omagal, ko bo polno nabit v malo večji klanec, prostora naj bo dovolj da lahko normalno sedijo vsaj 4 osebe in pa predvsem pomembne stvari da je avto kvalitetno narejen, da ga ne bo potrebno vozit vsak mesec na popravilo in pa pomemben faktor je tudi oprema, več opreme, tem boljše. Ker bo to moj prvi avto vas prosim za pomoč, da mi poveste malo več o avtomobilih, ki naj bi ustrezali tem kriterijem, glede na vaše izkušnje... Pogledal sem že veliko avtomobilov, avtomobili ki so mi bili všeč pa so ford mondeo, focus, peugeot 406, vw passat, audi a6, audi a3, seat leon, vw golf, opel vectra, astra, alfa 147, 156, tudi renault laguna(čeprav kot vidim jih večinoma odsvetujete zaradi slabih motorjev). Moj sedanji favorit je audi a6, glede na opremo, zunanjost in pa moč. Prosim dodajte še kakšnega svojega favorita, ki ustreza tem kriterijem, da se bom lažje odločil pri nakupu. In pa da ne pozabim, predvsem se nagibam na dizelske motorje.
Hvala za pomoč