Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

raskolnikov
Nov uporabnik

Kraj: sv. jurij na kozjaku

opel sawal

Napisal/-a raskolnikov To avg 26, 2008 8:03 am

pozna kdo tega prodajalca iz postojne OPEL SAWAL, kajti sam sem tik pred odločitvijo za nakup enega njihovih rabljenih vozil, če ima kdo izkušnje s to avtohišo naj opiše ali so le-te dobre ali slabe in pa če slučajno kdo pozna ta avto za katerega se odločam http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2201081 Hvala

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek To avg 26, 2008 8:53 am

sicer sem kupil tam nov avto ampak: po telefonu ful frehni, o cenah se nočejo pogovarjat prek telefona, resno me niso jemali dokler se nisem pripeljal tja. ko pa sem prišel tja pa zelo prijazni, ustrežljivi, hitro smo zrihtali. sem zadovoljen.

Uporabniški avatar
skeey
Novinec

Napisal/-a skeey To avg 26, 2008 8:59 am

Živjo,

ja jaz poznam, drugače ma on salon tudi v Gorici, uvaža pa avte iz cele evrope, kjer dobi cenejš, ter izvaža na jug kar precej.
Drugače sem slišal kritike in pohvale kot povsod. Ima pa sigurno cca 250 rabljenih avtomobilov, saj tam kjer sedaj stoji super nova, je imel parking sokraj čez celo, samo potem ne vem kam je vse to zvlekel.

Uporabniški avatar
immortal
Novinec

Kraj: cerknica

Napisal/-a immortal To avg 26, 2008 9:51 am

Kot sem slišal, jim tudi vrtenje kilometrov ni tuje. Poznam primer izpred let ko je znanec prodal vectro SAWALu in čez nekaj dni je imela ta vectra kar nekaj kilometrov manj.
Hellig Usvart

PeCi
Stalni uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a PeCi To avg 26, 2008 10:12 am

Sawal ima pogodbo z skoraj vsemi rentacari v SLO, zato ima toliko rabljenih Oplov, večina starih pol leta, se pravi vsak dan drug voznik v avtu, naprej si pa naj vsak sam razlaga :P
za dotični avto pa nebi vedu, za pogledat sigurno je ;)

Uporabniški avatar
zuzek
Uporabnik

Napisal/-a zuzek To avg 26, 2008 3:08 pm

jaz sem tudi že slišal, samo nekih trdih dokazov pa ni.. so avti z več kot 130k km in z samo 25k km
Alergičen na rjo

Tu_Nera
Novinec

Napisal/-a Tu_Nera To avg 26, 2008 3:14 pm

pošteni prodajalci, jim se ne gre za to da bi kupca nategnili
fotr kupoval vectro
to je bilo let 1998
pač pove da ga zanima testna večtra ga pa vprašajo kolk je pripravljen dati za vectro pa tk reče fotr okoli 2.800.000. pa so mu ponudili novo vectro za tak dnar ko je bil pripravlen dati za testno.
Slika :ewil:

Uporabniški avatar
dnovak24
Uporabnik

Napisal/-a dnovak24 To avg 26, 2008 3:15 pm

servisne knjige ni okljuku, ker je itq ni. Če bi bil avto z realnimi km bi na velko pisalo SLO AVTO SERVISNA KNJIGA, tko da jo je zihr bek vrgu.

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR To avg 26, 2008 4:01 pm

Al jim je problem ponaredit servisno... itak so oplovci in majo ziher tud servis čez...

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx To avg 26, 2008 4:09 pm

Js mam glede njihovga odnosa preko telefona in potem u živo podobne izkušnje kot dadek..sam sem kupil pri njih 2 leti nazaj svoj avto, mojega rabljenega so prodali z istimi kilometri kot sem jih jaz imel, pa jih je imel veliko..uglavnem slabega nisem kaj prida o njih še slišal
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n To avg 26, 2008 5:18 pm

FBR je napisal/-a:Al jim je problem ponaredit servisno... itak so oplovci in majo ziher tud servis čez...

imajo, in to samo v Novi Gorici, v Postojni imajo samo salon.
Slika

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR To avg 26, 2008 5:30 pm

IcEm4n je napisal/-a:
FBR je napisal/-a:Al jim je problem ponaredit servisno... itak so oplovci in majo ziher tud servis čez...

imajo, in to samo v Novi Gorici, v Postojni imajo samo salon.

In ravno tega se jaz bojim...ravno kupujem vectro pri podobnem pooblaščencu in se bojim, da so lepo ponaredili servisno... glede na to, da je bil avto kao pri njih skos servisiran, jim ne morem nič kaj dosti dokazat, če je bil res ali ni... 5 štempljev v knjigco nabit jim pa tud ni problem...

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek To avg 26, 2008 5:32 pm

mislim da se jim ne splača ponarejat servisnih.

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR To avg 26, 2008 5:34 pm

DaDek je napisal/-a:mislim da se jim ne splača ponarejat servisnih.

Pomoje pa... če zarad tega samo proda prej pa je že naredil biznis... sploh za cene, ki jih ponavad pooblaščenci držijo za avte, pa naj si bo svoja ali tuja znamka avtomobilov.

Uporabniški avatar
tristan01
Poznavalec foruma

Kraj: Štajerska

Napisal/-a tristan01 Sr avg 27, 2008 6:45 am

FBR je napisal/-a:
DaDek je napisal/-a:mislim da se jim ne splača ponarejat servisnih.

Pomoje pa... če zarad tega samo proda prej pa je že naredil biznis... sploh za cene, ki jih ponavad pooblaščenci držijo za avte, pa naj si bo svoja ali tuja znamka avtomobilov.

Konec koncev obstaja tudi evidenca delovnih nalogov, ki jih večina dilerjev vodi v takšnem ali drugačnem računalniškem programu (večinoma so baze povezane med sabo). V nasprotnem primeru se da pa preveriti ali je bil za storitev izstavljen račun (naj priložijo kopije računov). Kazen za ponarejen račun in težave z davčno in tržno inšpekcijo pa presegajo vrednost novega kaj šele rabljenega avtomobila. Torej če je avtomobil res servisiran pri njih, ne bo težko poiskati še kopije računov in ti jih priložiti k servisni knjigi.

LP Tristan01
Iskalec resnice in modrosti. Lahko si videl svojo prihodnost. Ostali so te dojemali kot idealista, ki jim sveti pot do lepše prihodnosti.
Naloga, ki si jo prinesel iz prejšnjega življenje:
Dovršitev tvoje naloge s pomočjo starejšim in otrokom. V prejšnje življenje si prišel z namenom pomagati ubogim in nemočnim.

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Sr avg 27, 2008 7:16 am

Vse res. Samo veš kako je.
Najprej bo rekel, da bo poiskal popoldne in da me pokliče,
popoldne ga bom jaz klical, bo rekel da nima časa da jutri najde,
jutri jaz ne bom klical... in ostalo bo pri tem da jih ni...

Sej veš kako je z dillerji met posla... namazani so že z vsemi žavbami.

Uporabniški avatar
a4
Uporabnik

Re: opel sawal

Napisal/-a a4 Sr jun 13, 2012 10:12 am

Pozdravljeni

da ne odpiram nove teme...

zanima me ali je res da pri sawalu postojna in nova gorica vozijo nove avte iz nemčije, pri kolmaniču pa iz madžarske ?

kam sodi hvalec na kidričevem ?

Hvala za odgovor,
Lep pozdrav
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov