dnovak24 je napisal/-a:iz bmwja da bi šel na laguno ali celo na opla? Prijatelj voziš avto, ki je v vseh merah mnogo bolši od teh dveh znamk, torej se drži bmwja ali mogoče kakšen audi, nikakor pa se ne podcenjuj z renojem ali oplom![]()
respect bmw, vozne lastnosti in v vseh pogledih je sportiva.
dnovak24 je napisal/-a:iz bmwja da bi šel na laguno ali celo na opla? Prijatelj voziš avto, ki je v vseh merah mnogo bolši od teh dveh znamk, torej se drži bmwja ali mogoče kakšen audi, nikakor pa se ne podcenjuj z renojem ali oplom![]()
H-FReAK je napisal/-a:dnovak24 je napisal/-a:iz bmwja da bi šel na laguno ali celo na opla? Prijatelj voziš avto, ki je v vseh merah mnogo bolši od teh dveh znamk, torej se drži bmwja ali mogoče kakšen audi, nikakor pa se ne podcenjuj z renojem ali oplom![]()
Prijatelj moj, BMW je samo značka na avtomobilu in nikakor ni tako superiorn avtomobil, kot si eni zamišljate ...
to je samo moje mnenje na tvoj komentar.
lp, Aleš.
KARL ABARTH je napisal/-a:OFF : MAZDA je dandanes res samo še značka - prijatelj - v bistvu gre za "preoblečen" FORD. FORD pa je med "Made in Germany" vozili "sociala".
AudiBoy je napisal/-a:Jaz bi ti priporocal Volva V70 D5 - zadovoljiva moc (136kW (185KM)) in navor (340Nm), prostoren je, zelo zelo udoben (Glej opremo momentum (usnje/blago) in summum (samo usnje)) in moras met res "sreco", da se ti pokvari tak motor ( :P , ne me napast zdej). Jaz sem z njim zelo zadovoljen, ni mi zal, da sem ga vzel.
Za 20.000€ dobis solidno opremljenega V70 l. 2006. Prilagam se link: http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2144780#
LP
Dr.M3 je napisal/-a:Pa še pogrebni zavod lahko odpreš, če si omisliš tega Volva. :P Tale je lep ampak so pa barve v katerih je V70 totalno gnil. Recimo tista svetlo plava. Tam pa res zgleda ko ena truga. Je pa res veliko prostora v prtlažniku. Če ga rabiš
kljukec je napisal/-a:sestra je gledala volvotovo D5 mašino, in o takem volvotu sva debatirala na kofetu, nakar pride možakar, ki je slučajno slišal najin pogovor, ter nama razloži kakšne probleme je imel z D5 mašino in da jo nikakor ne priporoča
tko da vsi avti so pokvarljivi in najslabše kar lahko narediš je da menjaš avto ki ga poznaš in je pod garancijo za nek drug rabljen avto
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov