hladni je napisal/-a:Skull23 je napisal/-a:kaj je boljše je zelo subjektivno, ni pa subjektivno to da se audi piše z U-jem...
A da ne? Če bi vedel razliko med subjektivnim in objektivnim, bi vedel, da če pišem audi z avdi to pomeni mojo subjektivnost v pisavi. No, vsaj zdaj boš vedel razliko.
Ps: Vejica se pred IN nikoli ne postavlja, razen v izjemnih primerih!
hladni je napisal/-a:zdaj se vprašaj kaj kupuješ, s pametjo al s srcem? Ker če hočeš preplačat pleh pač vzameš avdija ker je pač avdi. Če pa kupujemo s pametjo pa je recimo passat b7 v prednosti pred avdijem( nov model seveda) in to menda za kr nekaj
hladni je napisal/-a:Skull23 je napisal/-a:kaj je boljše je zelo subjektivno, ni pa subjektivno to da se audi piše z U-jem...
A da ne? Če bi vedel razliko med subjektivnim in objektivnim, bi vedel, da če pišem audi z avdi to pomeni mojo subjektivnost v pisavi. No, vsaj zdaj boš vedel razliko.
Ps: Vejica se pred IN nikoli ne postavlja, razen v izjemnih primerih!
konbinacija kot original 140. Zraven tega kot omenjeno bi se jaz izogibal teh 2.0 ker nikol ne veš kdaj bo šlo vse k vragu.
Dr.M3 je napisal/-a:konbinacija kot original 140. Zraven tega kot omenjeno bi se jaz izogibal teh 2.0 ker nikol ne veš kdaj bo šlo vse k vragu.
A nima kao VAG kalitetnih motorjev?Berem za tiste težave z 2.5TDI, tegale 2.0TDi se izogibate VAGovci sami... WTF? A je res tko v kurcu vse, da kar crkuje?
ps: ker dizel boste kupli pa pri Golfu 6, ker itak ne bo imel enga preizkušenega*? :P
Dr.M3 je napisal/-a:ps: ker dizel boste kupli pa pri Golfu 6, ker itak ne bo imel enga preizkušenega*? :P
hladni je napisal/-a::cry![]()
P.s.: Skul23: se popolnoma stinja, avti nad 10 so že vsi zjahani, in ko motor gre mimo čez 200.000km je že za staro železo, posebej pri audijih je to splošno znano.
Po forumu brska: Majestic-12 [Bot] in 7 gostov