trust je napisal/-a:Me zanima, če je kdo imel, tak avto in kako se je obnesel gre se za 1.6 motor, avto je odličen za 2200 evrov ima 10t kilometrov manj, kot 200 tkm. ima vso osnovno opremo razen klime.
Je OK cena za tak letnik in kilometre, avto redno servisran, kar dokazuje servisna knjižca.
AudiBoy je napisal/-a:trust je napisal/-a:Me zanima, če je kdo imel, tak avto in kako se je obnesel gre se za 1.6 motor, avto je odličen za 2200 evrov ima 10t kilometrov manj, kot 200 tkm. ima vso osnovno opremo razen klime.
Je OK cena za tak letnik in kilometre, avto redno servisran, kar dokazuje servisna knjižca.
Ma dej ga srat, torej koliko jih ima sedaj?
AudiBoy je napisal/-a:trust je napisal/-a:Me zanima, če je kdo imel, tak avto in kako se je obnesel gre se za 1.6 motor, avto je odličen za 2200 evrov ima 10t kilometrov manj, kot 200 tkm. ima vso osnovno opremo razen klime.
trust je napisal/-a:AudiBoy je napisal/-a:trust je napisal/-a:Me zanima, če je kdo imel, tak avto in kako se je obnesel gre se za 1.6 motor, avto je odličen za 2200 evrov ima 10t kilometrov manj, kot 200 tkm. ima vso osnovno opremo razen klime.
190 t km ima avto.
gepl83 je napisal/-a:mal velik km ima. Tako da je cena mal visoka. Poišči rajši kakšno z manj km.
trust je napisal/-a:gepl83 je napisal/-a:mal velik km ima. Tako da je cena mal visoka. Poišči rajši kakšno z manj km.
Tud jest msilim, da je cena malekost previsoka,
avto je drugače ohranjen, je tudf malenkost od toče poškodovan, toda skoraj nevidno, praske so, rja je tudi, zadnji del cca 3 cm napihnjene barve. Motor odličen (servisna in tudi lepo dela)
Hm ponuja pa se mi tudi Megan za 1500 evrov z svo identično opremo.
Kaj pravte do jutri moram sporočt prodajalcu, kako sem se odločil.
Cena torej 2200 evrov.
mire je napisal/-a:ves kaj ti bom js povedal tebi svaka cast da tako lahko odpiras teme
vam moderatorji pa povem da zakaj mu to dopuscate da tko odpira teme
LP
naslednjic vsi ignorirajte njegove teme in ne bo vec tega delal ce pac moderatorji ne bojo ukrepali
mire je napisal/-a:ves kaj ti bom js povedal tebi svaka cast da tako lahko odpiras teme
LP
naslednjic vsi ignorirajte njegove teme in ne bo vec tega delal ce pac moderatorji ne bojo ukrepali
trust je napisal/-a:mire je napisal/-a:ves kaj ti bom js povedal tebi svaka cast da tako lahko odpiras teme
LP
Me pač ignorirajte, tist pa, ki ima kaj pametnega za povedat pa na dan z besedo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov