im nobody je napisal/-a:samo malo bi si sposodu temo oziroma mislim da te tudi to zanima
je mašina od leona in sicer 1.6 16 v dovolj poskočna?rad imam pa da avto potegne,da se čuti navor ne pa da ga morš gonit do rdečih za bv?ker tuhtam da bi vzel 1.8 turbo 150 konjev vendar do zdaj nisem zasledil niti enga 150 konjskega ampak so vsi 180 konjev na avto.net![]()
im nobody je napisal/-a: da bi vzel 1.8 turbo 150 konjev vendar do zdaj nisem zasledil niti enga 150 konjskega ampak so vsi 180 konjev na avto.net![]()
CupraR je napisal/-a:So pol ti na avto.net vsi v p?? Ali samo domnevaš (čist tko me zanima).
CupraR je napisal/-a:Audi je res mel tako 1.8T 150 kot 180ps in več (s3)
Kar se registracije tiče, nad 130kw rata zanimivo če ni dost bonusa![]()
Čekiraj na amzs strani. Edini pravi minus omenjenega Leona..
kandy je napisal/-a:Jaz naprimer denarja za kaj več kot 1.6 motorje nimam, zato sprašujem primerjavo teh dveh. ker če bom vzel na lizing mogoče, potem še na kasko morem gledat
im nobody je napisal/-a:CupraR je napisal/-a:Audi je res mel tako 1.8T 150 kot 180ps in več (s3)
Kar se registracije tiče, nad 130kw rata zanimivo če ni dost bonusa![]()
Čekiraj na amzs strani. Edini pravi minus omenjenega Leona..
za leona me pride 1300 evrov za audija s 150 konji pa 917 evrov s tem da bi ga čipal na 180![]()
CupraR je napisal/-a:So pol ti na avto.net vsi v p?? Ali samo domnevaš (čist tko me zanima).
kandy je napisal/-a:Jaz naprimer denarja za kaj več kot 1.6 motorje nimam, zato sprašujem primerjavo teh dveh. ker če bom vzel na lizing mogoče, potem še na kasko morem gledat
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov