boris21 je napisal/-a:Mene zanima če ve , kdo kakšen je kej passat 1.8 turbo 97-99 letnik namreč me zanima nakup njega. Zanima pa me kakšna je kej približna resnična poraba in deli za njega !!! Hvala lepa za odgovor LP
lumpii je napisal/-a:boris21 je napisal/-a:Mene zanima če ve , kdo kakšen je kej passat 1.8 turbo 97-99 letnik namreč me zanima nakup njega. Zanima pa me kakšna je kej približna resnična poraba in deli za njega !!! Hvala lepa za odgovor LP
Takega kot ti kupuješ, 10 11 let starega boš moralz lupo iskat.
Več ali manj so vsi sfukani do konca.
Poraba je pa okol 10 litrov, mestna 12 +.
Jaz osebno ga nebi kupil, edino če poznaš lastnika.
SpeedyRS je napisal/-a:Zakaj bi vsi radi imeli 200 konjov, porabo pa 3L? Takega avto ne obstaja. Če se hočeš konkretno pelat, rabiš konje, konje pa je treba hranit.
SpeedyRS je napisal/-a:Zakaj bi vsi radi imeli 200 konjov, porabo pa 3L? Takega avto ne obstaja. Če se hočeš konkretno pelat, rabiš konje, konje pa je treba hranit.
lumpii je napisal/-a:Takega kot ti kupuješ, 10 11 let starega boš moralz lupo iskat.
AudiRSboy je napisal/-a:lumpii je napisal/-a:Takega kot ti kupuješ, 10 11 let starega boš moralz lupo iskat.
negovori neumnosti ce neves..
meni ni ratalo spraviti porabe cez 10,5 litrov mestne in konstatnega pritiskanja stopalke v podn...
poprecna bo pa okol 9- 9,5 litrov ...
ce ga vozs pa po pameti in ekonomicno bo 8 litrov gre tud nizi (relacia)
pa se zmeraj se najdejo lepi primerki, sam treba je mav oci odprt in ne pruga kupt k ga vids
ps: ce bos tanku not 95 od petrola bos pa mev konstantno 10 litrov porabo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov