hladni je napisal/-a:včeraj je lih blo na tvju, da je reno espace najbolj varen avto vseh časov, v tem rangu pač. (niso mišljeni kombiji, pickupi pa te zadeve).
povh je napisal/-a:Jaz bi priporočal Opel Zafiro. Cenovno dokaj dostopen avto, ter zelo prilagodljiv. Super ima narejena še tista dva sedeža v prtljažniku, ki jih pospraviš v dno, kadar jih ne rabiš. Imamo jo doma stara je pol leta in sicer 1.9cdti (fiatov motor), zaenkrat brez pripomb. Priporočam.
adamovc je napisal/-a:povh je napisal/-a:Jaz bi priporočal Opel Zafiro. Cenovno dokaj dostopen avto, ter zelo prilagodljiv. Super ima narejena še tista dva sedeža v prtljažniku, ki jih pospraviš v dno, kadar jih ne rabiš. Imamo jo doma stara je pol leta in sicer 1.9cdti (fiatov motor), zaenkrat brez pripomb. Priporočam.
Če ima štiri otroke, potem ne potrebuje zasilnih sedežev, ampak prave. Moj boter, ki ima ravno tako štiri otroke, je raje kupil majhen kombi - Fiatov Scudo, ali pa Opel Vivaro/Renault Express, tako da boš lahko s sabo vzel tudi kaj prtljage. Če bi bil v Evropi malce cenejši bi priporočal tudi Chrysler Grand Voyager, letos se nas je 6 v njem vozilo prav carsko, plus precej prtljage.
hejho je napisal/-a:adamovc je napisal/-a:povh je napisal/-a:Jaz bi priporočal Opel Zafiro. Cenovno dokaj dostopen avto, ter zelo prilagodljiv. Super ima narejena še tista dva sedeža v prtljažniku, ki jih pospraviš v dno, kadar jih ne rabiš. Imamo jo doma stara je pol leta in sicer 1.9cdti (fiatov motor), zaenkrat brez pripomb. Priporočam.
Če ima štiri otroke, potem ne potrebuje zasilnih sedežev, ampak prave. Moj boter, ki ima ravno tako štiri otroke, je raje kupil majhen kombi - Fiatov Scudo, ali pa Opel Vivaro/Renault Express, tako da boš lahko s sabo vzel tudi kaj prtljage. Če bi bil v Evropi malce cenejši bi priporočal tudi Chrysler Grand Voyager, letos se nas je 6 v njem vozilo prav carsko, plus precej prtljage.
ja, ampak so posledično večja cestnina ipd.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov