Lep pozdrav!
Všeč mi je Jeep Grand Cherokee z motorjem 2.7crd ali 3.1 crd,(l.02-04) pa sem na nekaterih forumih zasledil da je to super terenec,ima pa napako ker ima baje slab motor.Kako to na kakšen način? Vesel bom če mi pomagate z informacijami,še posebej pa tistih,ki imajo tak avto. Lp
Kukr sem jest vem( in nisem 100%), je 2.7 motor od mercedesa in naj bi bil čist ok oz. celo zelo dober. Ma kolega ML-a pa s takim motorjem pa mu dela kot urca.
Nočem pametovati, vendar sem na off road forumu podrobno pojasnil vse svoje težave z (takrat novim - aktualnim modelom) GC!
Uporabi iskalnik, drugače pa , izogibaj se 3.1!
mah...če bi mel samo en...mah ...nebi MV motori prišli na slab glas.. mah
mah..pač, konstrukcijska napaka na motorju...zato so ga vgrajevali samo 14 mesecev...mah
..in potem vgrajevali 2.7 brez vseh problemov....
aja, in možak vprašuje za nasvet.
Zelo nefer bi bilo od uporabnikov foruma, če bi vsi po vrsti hvalili kako superduper motor je tu, kako se ne kvari in kako nafta kar teče nazaj...dejstva in izkušnje pa so drugačne!
Možno, da je evropska cena tok zasoljena. V ZDA je sigurn ful cnej, verjetn okol
50.000 USD, nov., al pa še manj. Ma pa res hud sound. Drgač ga pa vsak dan vidm, tud recimo poznam lastnika. Prej je mel ful dolg bmw m3, pol pa m3 cabrio.