nadjica je napisal/-a:Halo!
Prosim pomagajte, odločam se za nakup novega avtomobila in sem v dilemi. Želim zanesljiv majhen avto, ki bo zdržal in me po preteku garancije ne bo puščal na cedilu. Zaradi tega so mi priporočali Yarisa. Gledam 1.0 motor, terra plus,Je pa precej drag in ne dajo kaj dosti popustov ali ugodnosti.Clio storia 1.2, 16v bi pa dobila ful ceneje pa z z. gumami in kasko zav. Potem je tu še micra, visia plus, ki je cenejša od yarisa, pa nekaj več opreme ima. Povejte mi probam srečo z cliom, ali dam malo več za Japonca!
Hvala vsem za odgovore!!!!
l, N.[[/b]
chevy je napisal/-a:Hmm...si gledala kaj novo Mazdo 2 ali Chevrolet Aveo. Če te kaj zanima glede Aveo-ta ti lahko kaj pojasnim kako in kaj glede popustov, porabe, itd..
Omenila si, da želiš zanesljiv auto - moj glas gre k Toyoti Yaris.
LP
Kael je napisal/-a:chevy je napisal/-a:Hmm...si gledala kaj novo Mazdo 2 ali Chevrolet Aveo. Če te kaj zanima glede Aveo-ta ti lahko kaj pojasnim kako in kaj glede popustov, porabe, itd..
Omenila si, da želiš zanesljiv auto - moj glas gre k Toyoti Yaris.
LP
Dobro sej res ne kupiš avtomobila zaradi tega, ampak a ni Aveo katastrofa kar se crach testov tiče? Ni dobil samo zvezdico in pol? Samo zaradi tega ta avto odsvetujem.
hladni je napisal/-a:V taki mali škatli je pa vsaka zvezdica pomembna. Res ne vem, zakaj nekateri zanikajo obstoj boljše tehnologije in jih boli k. za lastno varnost pol pa so še ponosni na to.
Predvidem, da kupiš tudi najcenejše možne gume, po možnosti obnovljene.
Jaz samo vem, da ima sestrična aveota in je bil star 2 tedna so že lučke gorele na armaturki, baje posledica vožnje v hrib. Hvala lepa. Pa ni edini.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov