|m| je napisal/-a:Ja glede na težo ima lepo porabo. Motor je tko narjen da ima veliko navora pod 2000 obrati tko da ga lahko komot večino časa voziš v 5. prestavi brez strahu da bi bil nepremičnina. Vseeno ko pride na vrsto mestna vožnja se pokažejo vsi kilogrami na črpalki
mihaing je napisal/-a:kaj pa temu manjka
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2371369
Drugače ti priporočam novega tucsona. Osebno drugega avta nikoli več ne kupim. Za 25k dobiš noveda tucsona, diesel, z usnjenimi sedeži.
Probaj tega
NoName je napisal/-a:zanimam se za nakup tegale, po moznosti s cimboljso opremo. nov avto s petimi sedezi in polno opremo (35k€) mi je nedosegljiv, ce je pa avto _skoraj_ nov in ima cimmanj prevozenih, ter cimboljso opremo, sem sem pa pripravljen dati kak kilo vec od 25k€. na netu nisem zasledil nobenega dobrega testa... pise le, da najverjetneje pije okrog 10. avto bi bil vsakodnevno vozen na daljsi relaciji (100km na smer), pozimi na kako smucanje, poleti pa na morje... ce ga kdo ima, bi bil hvalezen za cimvec informacij. jutri imam rezervirano testno voznjo, do takrat bi pa priblizno rad vedel, kaj naj pricakujem...
NoName je napisal/-a:v igro je padel tud opel antara.. sam kakor gledam specifikacije je malo manjsi.. torej bolj v stilu rav4, tucson, ipd... kaki obcutki glede tega?
KARL ABARTH je napisal/-a:NoName je napisal/-a:v igro je padel tud opel antara.. sam kakor gledam specifikacije je malo manjsi.. torej bolj v stilu rav4, tucson, ipd... kaki obcutki glede tega?
Osebno bi se pri taki izbiri najprej vprašal koliko "terenca" potrebuješ - najprej glede zmogljivosti (terenskih + ostalih), dalje pa ostale lastnosti kot je npr. prostornost, praktičnost ipd.
Med tvojimi kandidati bi tako izbiral med RAV4 in rabljenim LC.
V primeru, da pri terenskih zmogljivosti nisi zahteven se mi zdijo dobra izbira "terenci" kot je TIGUAN - prostorna + praktična + prilagodljiva notranjost, vozne lastnosti pa so bližje avtomobilu.
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov