Ne sej kupil bi ravno za to tega,ker je skoraj da sosed in "vem"vsaj upam da me ne bi nasral.Za zgodbice pa vem,bom kar povedal,avtohiša meštrov iz frankolovega,tisti njihov rover srebrne barve ni vreden 300€,a prodaja se za 1450.Po telefonu so mi dejali,da je avto brezhiben,ko sem se oglasil,avta sploh ni bilo tam!
Češ da ga je posodil kolegu,da mu je crknil avto(njegovmu kolegu) in da ga "včerajšnji dan" tudi obrisal ob straneh,ampak
da je pokitano in se ne vid.Me zanima kako lahko avto ki se prodaja,odpelje stran,sam sem se pa z žalca zastonj pelal?Sicer sem gledal le na mašino,zunanjost mi ni tako zelo pomembna,pretrpim raje praske samo da je motor v redu.No,ker nimam kaj dosti pojma o roverjih,me je prodajalec skoraj "nasral".Danes,sem avtohišo obiskal drugič in zadnjič,ta srebrn rover je bil parkiran na parkirišču,toliko o njegovih besedah o kitanju,avto spraskan,brez enega okrasnega platišča,mašina mastna,videti je,da skušajo prekriti napako,saj ima avto problem s tesnilom kar se je videlo.A prodal bi ga pa tako:kupiš,podpišeš in ni več garancije,na testno vožnjo avta?ne,lahko ga sprobaš na mestu(pod bujnim očesom prodajalca)ko sem pokazal nevednost,mi je avto dobesedno hotel vsiliti kako je super itd.S tistimi papirji skoraj da dobesedno letal za mano.Tako da ne hvala.Zgodbica za tiste,ko boste kdaj kupovali pri avtohiši meštrov v frankolovem.
p.s Sem prebral nekaj tem o roverjih,tako da sem se kljub temu odločil reskirat,morda pa jaz ne bom imel problemov in bom vzel tega za 650