Poznam dva že nekaj let ponosna lastnika PT cruiserja. Oba imata 2.0l motor in z avtom sta v glavnem zadovoljna, baje nimata nič problemov. O kakšnih serijskih napakah jaz ne vem. Sem pa slišal da je 1.6l motor prava žalost, nima nobene prave moči. 2.0l je pa nekako zadovoljiv vendar kakšnih hudih pospeškov vseeno nima za to je bolj primeren 2.4l motor s turbino to pa je poskočna zadeva, ampak mislim, da ga boš v Slo zelo težko dobil.
O chrysler servisih pri nas smo pa tukaj že veliko povedali in nikoli nič dobrega. So dragi in slabo opravljajo svoje delo. Za dele pa, kot sem tudi že velikokrat napisal je najbolje naročati iz nemčije (tam je veliko firm, ki se ukvarja s prodajo U.S. delov) ali pa kar iz ZDA je ceneje in hitreje! Se pa vseeno splača najprej pri našem zastopniku pozanimat , če imajo slučajno določen del na zalogi za ugodno ceno. Se zgodi, včasih

! Na servise je pa tudi bolje vozit avto k kakšemu privatniku.
Aja, še moje osebno mnenje. Men se PT ne zdi nič posebnega pa tudi precej dragi se mi zdijo, jaz bi za ta denar raje kupil kakšen drug avto. Ampak to je samo stvar okusa.