Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Icarus
Nov uporabnik

Saxo VTS 8v nakup? Vaše izkušnje...

Napisal/-a Icarus Če jan 08, 2009 8:08 pm

Pozdravljeni, na avtonetu sem našel kar nekaj tovrstnih vozil pa me zanima, če jih kdo pozna bolj natančno. Enega zlatega imam iti namen pogledati je letnik 2001, še povezava
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2500609 ... Zanima me, če kdo pozna lastnika, pravi da je iz okolice Kranja. Avto ima 122.000 km in bo potreben servisiranja, po govoricah lastnika.
Kaj vse lahko pričakuješ, da je potrebno zamenjati pri toliko kilometrih... Bil pa je karamboliran! Kakšna se Vam zdi cena, ter ali je vreden nakupa...

Hvala lepa za Vašo pomoč!
lp :D

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Mad Če jan 08, 2009 9:30 pm

...Cene pri nas so za te avtomobile višje za 500 - 1000 eur kakor v tujini, razbitih je bilo precej, ker je vozilo lahko in po mokrem reagira rad burno ko zaviraš ... pri motorju ni pričakovat nekih hudih problemov prej bi preveril v kakem stanju je menjalnik in zadnji most. Deli niso dragi - če boš kakšnega potreboval se lahko obrneš tudi name ... (v smislu mehanskih delov in dodatne opreme - deli motorja, amortizerji, vzmeti izpuh ali bolj športna odmična gred)
kinkyllama & Yoni fun club ...

Matjaž87
Novinec

Kraj: LJ

Napisal/-a Matjaž87 Sr sep 01, 2010 9:17 pm

Živjo
je šov kdo gledat ta avto?
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4008713&show=1
Jez sem šov gledat, za letnik 2001 srednje ohranjen notranjost pa odlično ohranjena kar je tudi že redkost, avto od prvega lastnika oz. lastnice in redko vidš saxo z 260kkm ker vsi vrtijo kilometre nazaj.... Menjalnik za zamenjat.... Drgač dokaj ok,... starter mam obcutek kt da mal prime in zagrab tut k že lavfa , pokrovček za ole me je zmotu k je bil malenkost bel kot da se smetana nabera ampak res mal, kompresije ne nabija v hladilno in čez avspuh ne kadi ne belo ne plavo tk da je dokj ok.

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 Sr sep 01, 2010 9:33 pm

1. lastnik? Dvomim, ker sem 99% da je to bivši kolegov saxo (feltne, maska, nalepka na šipi, zadaj je verjetno remus izpuh, pa pod feltnami bi mogli bit distančniki), ki ga pa tudi ni kupil novega, vmes je pa tudi obrnil že 2 lastnika. Sej lahko preveriš št. lastnikov na e-upravi, pa boš točno videl. In če je to res ta avto, potem ima za seboj že par totalk...
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

Matjaž87
Novinec

Kraj: LJ

Napisal/-a Matjaž87 Če sep 02, 2010 8:31 pm

Hvala za opozorilo. Nisem preveru na ker lastnik je. Dav si mi mislit. :roll:
Za distančnike ne vem...razsut ni biv vidt... je pa res okol motorja pleh ze kar lepo rjavev kar me ful mot.
lp

Uporabniški avatar
Misak
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Misak Če sep 02, 2010 9:54 pm

Heh, pa je res od povzka od avto :). On je bil drugi lastnik, prodal ga je nekam v okolico Gorice, če je sedaj v Kranju, je to že (vsaj) četrti lastnik. On je na avto sicer pazil, so bili pa drugi bolj problematični (enkrat je bil stisnjen vverižnem, drugič je zagorel), moral je menjati menjalnik... Pod črto - bejž stran :)
Da bi zmanjšali število prometnih nesreč na naših cestah,
bi morali moškim prepovedati točiti alkohol.
In ženskam bencin!
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov