Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
pelinkovec
Nov uporabnik

OnlineCars Vertriebs GmbH

Napisal/-a pelinkovec Ne jan 11, 2009 4:02 pm

Je že kdo pregledoval omenjeno stran? So OK ali kakšni nategatorji?
http://home.mobile.de/ONLINECARSVERTRIEBSGMBH

Sem opazil, da imajo (sumljivo) ugodne avte, pa me zanima, če kdo kaj več ve...

Uporabniški avatar
zoro_31
Nov uporabnik

Kraj: Ptuj

Napisal/-a zoro_31 Ne jan 11, 2009 4:53 pm

Res imajo ugodne cene, sumljivo ugodne..

Uporabniški avatar
pelinkovec
Nov uporabnik

Napisal/-a pelinkovec Po jan 12, 2009 6:30 pm

Nihče nič ne ve :( :?:

marej
Novinec

Kraj: Jesenice

Napisal/-a marej Po jan 12, 2009 6:41 pm

Nevem pa je možno,da so resnične cene,ker če bi ti prodal avto z obrnjenmi kilometri bi ga lahko tožil ter bi podjetje zaprli.

oooooo
Novinec

Napisal/-a oooooo Po jan 12, 2009 7:07 pm

Jast pa nekaj vem od te firme,ker sem bil gor vendar nisem nič kupil.Cene so resnične, vendar so avti ohranjeni zelo slabo za svoja leta.Moraš že imeti srečo da najdeš kaj dobrega oz.kar je dobrega je v enem dnevu prodano.Problem je tudi avto pripeljati v slovenijo če nimaš prikolice.Preizkušnja v avstriji pride neverjetnih 400€(vem iz lastnih izkušenj).

LP

[KEKEC]
Novinec

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a [KEKEC] Po jan 12, 2009 7:13 pm

Pa avta nena vidiš prej! Vsaj meni je reko da je avto v franciji in ga uvozijo oni v avstrijo samo v primeru da dam nekaj are na njega!

marej
Novinec

Napisal/-a marej Po jan 12, 2009 7:21 pm

Jah slaba stran je idin to k ga nemoreš videt.Mi k smo kupovali Audijo smo že use vedeli kje ga bomo kupili ter vse tako,da smo šli samo z avtom ter prikolico gor pa ga uvozli.Najhuj so idin davki.

oooooo
Novinec

Napisal/-a oooooo Po jan 12, 2009 7:23 pm

jst sem kupoval forda mondeota.prisel sem gor,avtov imajo ca.150-200.ko sem videl tistega forda me je pa use minilo.spotoma sem se še pozanimal kako je kaj z uvozom za slovenijo,in tako izvedel da pride preizkušnja 400€.Ne vem za keri avto si se ti zanimal ampak zalogo imajo kar veliko.

oooooo
Novinec

Napisal/-a oooooo Po jan 12, 2009 7:24 pm

marej je napisal/-a:Jah slaba stran je idin to k ga nemoreš videt.Mi k smo kupovali Audijo smo že use vedeli kje ga bomo kupili ter vse tako,da smo šli samo z avtom ter prikolico gor pa ga uvozli.Najhuj so idin davki.

si že kupoval avto gor

marej
Novinec

Napisal/-a marej Po jan 12, 2009 8:38 pm

Mislem nisem ga jaz ampak moj oče

marej
Novinec

Napisal/-a marej Po jan 12, 2009 8:41 pm

Je res pa,da majo nemški avti veliko kilometrov ampak to so so vsi narjeni na avtocestah,ki so fenomenlano urejene.Veliko ljudi pravi da je bolje imeti avto iz Nemčije,ki ima 150 000km kot pa Slovenskega,ki ima 100 000km.Mi smo imeli tudi tukaj srečo,da smo ga dobili z dosti malo kilometrov 78 000km.

oooooo
Novinec

Napisal/-a oooooo Po jan 12, 2009 10:08 pm

koliko ste imeli še stroškov do registracije(davek,Homolihacija)

marej
Novinec

Napisal/-a marej Po jan 12, 2009 10:23 pm

Za čisto točne podatke nevem lohk bi pa očeta prašov v soboto pa bi sporočil.Za davke vem da so prišli čez 4000 eur ogromno za registracijo ter zavarovanje nevem,vem pa da spada v najvišji razred nad 130 kilovatov.Potem je bila še vgradnja plina 2000 eur homologacija za plin vem,da je bila zelo poceni.Jah v Nemčijo smo ga šli kupiti samo zato,ker so gor avtomobili vsi odlični (govorim pač za audije a8 za druge nevem) pa zato,ker smo ga kupili z plus garancijo,kot nov niti ene praske,malo kilometrov,oprema odlična.V Sloveniji nebi tacga dobili smo gledali.Drgač po mojem se splača uvažt idin drage avte.

legyman
Nov uporabnik

Napisal/-a legyman Po mar 23, 2009 10:34 am

Jaz sem bil v Avstriji pri Online vertriebs. Imajo kar nekaj avtov, vendar moraš bit zelo pazljiv. Vse tri, ki sem si jih sprintal iz spletne strani, sem pregledal in so bili barvani. Pa letnice so tud problem. Če piše v oglasu da je 1/2007 je sigurno 2006 in tako naprej. Pa avto včasih nima enakih podatkov v resnici, kot je v oglasu navedeno...Skoraj vse kar sem gledal, je imelo nekaj, kar ni "štimalo". Pa še nekaj...večina avtov je Rent-a car iz Španije. Tisti, ki so stari do dveh let so po večini lepi, ostalo pa...odvisno od sreče. Drugače pa so še kar prijazni in ti pokažejo avto.
Legyman

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Po mar 23, 2009 10:48 am

legyman ja nevem,ali si pričakoval da greš po novi avto? logično da so barvani že... če hočeš avto brez praske si naroči novi avto.
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Prokarjon
Stalni uporabnik

Napisal/-a Prokarjon Po mar 23, 2009 11:33 am

Patrik_A3 je napisal/-a:legyman ja nevem,ali si pričakoval da greš po novi avto? logično da so barvani že... če hočeš avto brez praske si naroči novi avto.

:?:

logično da so barvani že :?: :!: ...po kakšni logiki pa je logično da je rabljen avto barvan...

...verjetno si neki zamutil, ker toli kar si napisal nima nobene logike whatsoever...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Je pa res da so denarji zelo sumljivi glede na podatke tako da ti je približno lahko logično da nekje nekaj sigurno smrdi...samo take, če goljufajo, bi bilo potrebno enkrat dobro stožit in bi bil mir... prodajaj za take cene samo povej vsaj po resnici kaj je narobe za avtom...

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Po mar 23, 2009 11:41 am

Patrik_A3 je napisal/-a:legyman ja nevem,ali si pričakoval da greš po novi avto? logično da so barvani že... če hočeš avto brez praske si naroči novi avto.

tudi novega lahko dobiš barvanega :P
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov