Pozdravljen!
Čisto na kratko ali pa tudi ne...
Sam sem imel cele zdrahe z nakupom avtomobila ker sem hotel korekten in konkreten ter vzdrževan in ohranjen avto. Torej 3 mesece sem skakal naokoli da sem našel iglo v kupu sena. Že res da nisem na koncu kupil tistega, kar sem iskal ampak sem nekako že drugič pristal na Audiju.
Tisti, ki je jamral da 1.8T preveč žre ga vprašam. Kaj pa bi takšen avto vozil na hlape?
Sam naredim dvakrat toliko kilometrov kot ti in sem vzel 1.8T, pa ne zaradi cene ampak ker je bilo več kot pol dizlov z eno nogo ali na "generalki" ali pa z tako nepojasnjeno preteklostjo da bi se še sam Sherlock Holmes jebal kaj in kako je s temi avti.
Za dober avto je treba sedeti v grmu z denarjem, ko ga vidiš pa brez oklevanja narediti hop. Drugače ti ga speljejo pred nosom. Enega so mi, drugega sem jaz ostalim. Že samo dejstvo, da najboljši avti sploh ne pridejo na avto.net oz če že pridejo so prodani v enem dopoldnevu ti pove dosti.
No jaz sem ga ujagal od 1.lastnika, kupljenega in servisiranega pri nas z 80k km pa sem bil vseeno skeptičen dokler nisem videl vseh računov, da je avto v bazi in tako dalje.
Pa da potešim še vseznalce foruma, avto uporabljam za avtocestne relacije in pri vožnji 130km/h z lahkoto naredim 700km z keslom (tudi več pa ne bom o tem pisal), medtem ko pri 150-160km/h seveda to drastično pade na 550km. Sedaj ne vem ali je moj tak biser ali pa eni preprosto nabijate v prazno

Lagati pa vam ni smisla, ker če bi lagal bi lagal magna kartici torej sebi

Koliko je poraba če naredim po AC 700km pa poznavalci ki komentirate najbrž veste, saj predvidevam da veste kolko goriva gre v tank ker predvidevam da veste kaj komentirate in ste to že potestirali ne pa baba čula baba rekla
p.s. seveda se da pridet s porabo dolgoročno tudi na 15+ če si k****n, ampak se pogovarjamo o čisti vsakdanji vožnji pri kateri se ne izpostavljaš in ne oviraš ostalih