ellena je napisal/-a:Pozdravljeni! Dalj časa prebiram ta forum in ker ste stručkoti vas lepo prosim da mi svetujete. Stvar je taka:vozila sem samo v avto šoli, naredila izpit 4 l nazaj,v bistvu 0 izkušenj..imam pa 1 letnega otroka tko da morm met predvsem varen avto. Sem se skoraj že odločila da bom kupila hyundai accenta 96l-2000l, pa sem zvedla da niso nevem kok varni,zdaj razmišljam o golfu 3 ali hondi, naj bi bili glede varnosti dosti boljši. Pa do poletja bi blo dobro da bi znala že kar dobro vozit,bi šli na hrvaško na morje,kok časa bi mogla vozit, da bi bila sigurna za volanom,namen mam iti spet v avtoš olo malo osvežit znanje, pa varna vožnja se mi zdi zanimiva, vaša mnenja? Kaj morm gledat najbolj pr golfu, baje vsi nekje zadaj rjavijo, a so km realni,se da to nekako zvedet,če golfajo pr km,koliko naj ima max km, da bi bil še dober za kupit, moč ni važna. Malo zmedeno sem napisala, pa vseeno upam da mi boste pomagali. HVALA!
tristan01 je napisal/-a:
Kar se tiče nakupa, pa za takšen denar varnega avtomobila ne moreš dobiti. Žal v tem cenovnem razredu avtomobili nimajo ne ABS, ne airbagov, kar spada med osnovne varnostne elemente. Glede na to, da bo v igiri prevoz otroka, predlagam še klimatsko napravo. Predlagam, da tvojemu proračunu primakneš še tisočaka in pogledaš za kakšnim Cliom, Polom, Puntom, letnik vsaj 2000 in z našteto opremo.
Lp Tristan01
ellena je napisal/-a:...,kok časa bi mogla vozit, da bi bila sigurna za volanom,namen mam iti spet v avtoš olo malo osvežit znanje, pa varna vožnja se mi zdi zanimiva, vaša mnenja? ...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov