Takole je s tem: Ce si lahko kupim avto za 27000 EUR to ne pomeni da se bom pustil lupit vsakemu mehaniku, ki ima 5 minut casa - ko sem na svojih hondah (ko jim je potekla garancija) sam menjaval olje in filter za olje, me je taksen domac servis prisel cca 30-40 EUR - 30 ko sem uporabil Donit filter in 40 ko sem kupil hondin filter. Olje pa vedno Castrol TXT. In kadar sem taksen servis opravil sam - takrat za pol cene uradnega - je olje vedno zdrzalo dlje in ga ni bilo treba dolivati skoraj nic do naslednjega servisa, kar niti slucajno ni bilo tako pri uradnem servisu. Zdaj se mi tega ne da vec pocenjati, ampak to se ne pomeni, da sem za nasmesek pripravljen placati 10 krat vec (ko bi bila vsaj lustna serviserka

), sploh ko potem po spisku opravljenega vidis, da so ti dolili tekocino za pranje sip in ti jo zaracunali 10 EUR in podobno.
Ker torej zaradi garancije moras delat servise pri uradnih serviserjev in ker se mi zdi neumno metat denar skozi okno (ker vem da se da imet avto, ki se ne kvari in te servis zaradi tega vseeno ne stane roke in noge), je pri meni eden od kriterijev tudi cena servisiranja, naredim cca 50000 km/leto, torej bi lahko za servise porabil kar precej denarja - del tega denarja bi vsekakor rajsi porabil za kaj drugega kot za polnjenje zepov narocnisko naravnanih prodajalcev avtov.