torej zanima me, če ima kdo kakšne izkušnje z zgoraj omenjenim podjetjem?
Zanimajo me tako pozitivne kot negativne..
Hvala za odgovore

KlemenM je napisal/-a:mi smo kupili passata 2.0 tdi, BMP mašina. avto ima štempljano knjižico iz nemčije- preverjeno na servisu v nemčiji se številke ujemajo res je bil tam na servisu. avto je bil res tako kot mora bit za takšne kilometre, ključi vsi original z kodo, koda za radio, celo kontakt od prejšnjega lastnika to je bilo podjetje iz Hof-a iz nemčije(kupljen je bil na lizing ko je potekel so kupili novega tega pa dali staro za novo) kupili smo ga z 128k, zdaj jih ima 159k in ni bilo nobenih problemov z njim zaenkat (pri 180 se baje začne) imamo ga pa 1 leto.
KlemenM je napisal/-a:Verjetno je bil naš tudi nekaj podobnega, ampak to je zame po nekem plus (pooblaščenc, kasko naploh znana zgodovina avta, no ja vsaj ponavadi). Naš še vedno leti, brez problemov (tok,tok).
Moram pa povedat da grem dostikrat mimo prodajalca in mi 2 avta mal pozornosti zbujata, polo(vsaka šajba druga letnica, pri sprednji se dobro vidi da so škrtarl pri silikonudolgo časa se že prodaja), in pa en golf karavan, ki ima čisto na novo preoblečeno notranjost... verjetno ne zaradi tega ker bo več dobil
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov