/miha je napisal/-a:
Jz bi na tvojem mestu kupil testnega Dodga Nitra (20.000km, Aut. , 2.8 dizel, navigacija, električni sedeži, ...) ostalih 25.000 eur bi pa dal v žep. Zgleda 100x bolj impresivno kot X3 pa še nobenih sumljivih ljudi (:roll:) nism not vidu do zdj.
/miha je napisal/-a:Jz bi na tvojem mestu kupil testnega Dodga Nitra (20.000km, Aut. , 2.8 dizel, navigacija, električni sedeži, ...) ostalih 25.000 eur bi pa dal v žep. Zgleda 100x bolj impresivno kot X3 pa še nobenga čefurja nism not vidu do zdj.
Tattoo- je napisal/-a:/miha je napisal/-a:Jz bi na tvojem mestu kupil testnega Dodga Nitra (20.000km, Aut. , 2.8 dizel, navigacija, električni sedeži, ...) ostalih 25.000 eur bi pa dal v žep. Zgleda 100x bolj impresivno kot X3 pa še nobenga čefurja nism not vidu do zdj.
Ne nas smejat...popolnoma neprimerljiv avto (pa naj izgleda 1000x boljše)!Da o raznih Hondah CRV (pa naj bo polno-opremljena z usnjem in navigacijo [ki sploh ne dela v SLO
] niti ne govorim...
esem je napisal/-a:Q7 je krava, Q5 sploh ne. V zadnji številki nem. Autobilda (?) je Tiguan gladko premagal Q5 in X3, kljub cca 10 k € nižji ceni. Q5 ima šanse izključno v Slo, morda še kje na vzhodu.
Courage™ je napisal/-a:Sam si sicer lastim Q7, peljal sem se v X3 pa sem bil maximalno razocaran. Pri meni BMW odpade, ker proti Audiju nima za burek. Nisem pristas znamk, ampak med tema dvema ni dileme, ko se bos vsedel v Q5 bos vedel kaj kupiti.
Po forumu brska: tomzzi in 5 gostov