im nobody je napisal/-a:ne ne 3.2 pa še nemogoč naslednja....zdej slišm raznorazne stvari...da ali ne...nagibam se k da seveda:deni pravjo da crkujejo sploh tisti ko žvijo 20 let za nami in mislijo da je to še kar stara 33-ka...eni pa spet pravjo da nimam kej zgrešit
simply je napisal/-a:Kakšna se vam zdi tale?
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2364474&show=
Meni je tale zelo všeč, a bi se jo bal vzet:
a)kilometri???
b)baje dragi servisi - še posebej svečke
c)malo vem o tem bencinarju...
Spasky je napisal/-a:kire buče trosijo nekateri...![]()
2.0 nisem nikjer zasledil, da je imela kakšna težave z menjalnikom, vozil sem jo 3 leta BP.
Rezervnih delov malo za italijana? C'mon, lepo te prosim...
Zmogljivosti so čisto zadovoljive, poraba je pri meni itak zanemarljiva...
1.8 je pregovorno najbolj optimalna izbira...ribato teh mašin ni toiko kot npr 2.0, in o vzrokih le teh bi se tudi dalo debatirati...vsak pri sebi najbolj ve, kako vzdržuje avto...
Če imaš namen narediti glavni servis (ki ni ravno poceni, sploh v primeru 2.0 (mene je pred leti prišel cca 240k takratnih SIT) oziroma V6) se boš dolgo vozil z njo. In kar je najbolj važno....z nasmeškom na licu...
Vso srečo pri nakupu...
im nobody je napisal/-a:simply je napisal/-a:Kakšna se vam zdi tale?
a)kilometri???
svečke so 250 evrov so pa one za 100.000km
Marks je napisal/-a:Ne priporočam ti tega motorja...
-Zmogljivosti slabe...
-Veliko ljudi je imelo probleme z tem motorjem...
-Pije pa tudi kot da ima 300hp
...vso srečo pri nakupu!
Spasky je napisal/-a:im nobody je napisal/-a:simply je napisal/-a:Kakšna se vam zdi tale?
a)kilometri???
svečke so 250 evrov so pa one za 100.000km
majo sedaj tudi že svečke za 30.000km, ki so cenejše...
mene moti le 1.6, ki je nekako (pre)malo za tak avto...
Spasky je napisal/-a:kire buče trosijo nekateri...![]()
2.0 nisem nikjer zasledil, da je imela kakšna težave z menjalnikom, vozil sem jo 3 leta BP.
1.8 je pregovorno najbolj optimalna izbira...ribato teh mašin ni toiko kot npr 2.0, in o vzrokih le teh bi se tudi dalo debatirati...vsak pri sebi najbolj ve, kako vzdržuje avto...
Če imaš namen narediti glavni servis (ki ni ravno poceni, sploh v primeru 2.0 (mene je pred leti prišel cca 240k takratnih SIT) oziroma V6) se boš dolgo vozil z njo. In kar je najbolj važno....z nasmeškom na licu...
Vso srečo pri nakupu...
im nobody je napisal/-a:Spasky je napisal/-a:kire buče trosijo nekateri...![]()
Vso srečo pri nakupu...
jz bom vzel kr 1.8...dost za moje potrebe...9 sek do 100...tipo ma 13pa se mi zdi da je to neki čist tko povprečnega
odvisn kak si navajen...glavni servis je pa tam okol 600 evrov kokr jz vem ja
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov