speedfreak je napisal/-a:Niti ne, odvisno od vožnje..presenetljivo mal žrejo te krave.
Dazi je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:Niti ne, odvisno od vožnje..presenetljivo mal žrejo te krave.
Osebno imam izkušnjo samo z 523i. Smo šli 4 na 1000 km dolgo pot. Na konc je blo pod 10l na 100 s tem da smo bli ta hitrejši na avtobahnu (200km/h +)![]()
im nobody je napisal/-a:mogoče olja...dej bodite realni prosim...čez 200 skos pa 10 litrov porabe...mogoče je že sam ne pa da ste ga skos do podna tiščal...pač prtisneš par kilometrov pol pa lepo lagano konstantna vožnja
speedfreak je napisal/-a:523 NI 530. Js sm napisal da LAHKO žre tudi 10 ali manj, samo to ne bo pri voznji, kot se za tak avto spodobi, ampak pri TDI voznji 8 110 po AC ), pri povprecni voznji pa lahko racunas na 10 11, ce nimas velik mesta al pa nisi pilot
Dazi je napisal/-a:Koliko bi rekli, da stane 530iA, l.2002, 100% realnih 90.000 km, 1. lastnik, servisi delani na pooblaščenem servisu, vsa oprema razen tv/navigacija in zelo, zelo ohranjen?
tristan01 je napisal/-a:Dazi je napisal/-a:Koliko bi rekli, da stane 530iA, l.2002, 100% realnih 90.000 km, 1. lastnik, servisi delani na pooblaščenem servisu, vsa oprema razen tv/navigacija in zelo, zelo ohranjen?
Malenkost več že kot se sučejo cene tistih na avto.net, vseeno pa ne dosti. Še posebej ne sedaj, ko vozilo težko prodaš, še posebej malce starejše z velikim bencinskim motorjem.
90k km realnih? A je avto stal 5 let v salonu ali kako? Načeloma so prvi lastniki takšnih avtomobilov poslovneži, kjer se dela letno 40-50k km. Ampak če si prepričan, da so kilometri res realni je odličen nakup, saj motor še utečen ni.
Od opreme ima vse? Kaj to pomeni? M paket (zunanjost in notranjost), M podvozje, električne sedeže s spominom, vso elektriko, usnje, morda usnje alcantara, multifunkcijski volan (3 kraki, 4 kraki), alu platišča, kakšen dodatek z zelo dolgega seznama individual dodatkov? Pri BMW zelo težko ugotoviš kaj pomeni vsa oprema. Če malce pobrskaš po avto.net, boš ugotovil, da se skoraj vse petice prodajajo z "vso opremo" če pa še malo pogledaš po slikah ugotoviš da so razlike v opremi ogromne. Kakšna informacija več bi prišla zelo prav.LP Tristan01
Dazi je napisal/-a:tristan01 je napisal/-a:Dazi je napisal/-a:Koliko bi rekli, da stane 530iA, l.2002, 100% realnih 90.000 km, 1. lastnik, servisi delani na pooblaščenem servisu, vsa oprema razen tv/navigacija in zelo, zelo ohranjen?
Malenkost več že kot se sučejo cene tistih na avto.net, vseeno pa ne dosti. Še posebej ne sedaj, ko vozilo težko prodaš, še posebej malce starejše z velikim bencinskim motorjem.
90k km realnih? A je avto stal 5 let v salonu ali kako? Načeloma so prvi lastniki takšnih avtomobilov poslovneži, kjer se dela letno 40-50k km. Ampak če si prepričan, da so kilometri res realni je odličen nakup, saj motor še utečen ni.
Od opreme ima vse? Kaj to pomeni? M paket (zunanjost in notranjost), M podvozje, električne sedeže s spominom, vso elektriko, usnje, morda usnje alcantara, multifunkcijski volan (3 kraki, 4 kraki), alu platišča, kakšen dodatek z zelo dolgega seznama individual dodatkov? Pri BMW zelo težko ugotoviš kaj pomeni vsa oprema. Če malce pobrskaš po avto.net, boš ugotovil, da se skoraj vse petice prodajajo z "vso opremo" če pa še malo pogledaš po slikah ugotoviš da so razlike v opremi ogromne. Kakšna informacija več bi prišla zelo prav.LP Tristan01
Ga grem gledat v četrtek. Vem pa da nima alcantare in M opreme.
Je pa gotovo med 3 najbolj ohranjenimi E39 v SLO.
Dazi je napisal/-a:Pozdravljeni!
Zanimam se za nakup BMW 530i,l.2002 pa me zanima, če ima kdo kakšne slabe izkušnje z E39 serijo (kakšne serijske napake). Predvsem me tud zanima pokvarljivost avtomatskega menjalnika.
Pa če še kdo ve kakšna je poraba ( če se da z 10l prežvet, al je to bl fikcija) in kolk bi bil kasko za ta avto.
Pa prosim, ne mi s stavki kot so: "...zakaj sploh kupujem tak avto, če me zanima koliko je poraba..." itd.
LP
Dazi je napisal/-a:No, sem ga šel pogledat. Je temno modre barve, znotraj črn. Minimalno obrabljen. Ampak res minimalno. Žal nima usnja, kar me osebno niti ne moti. Volan je multifunkcijski. Ni M. Zadaj ima tiste senčnike. Je lep, ni kej.
Žal se trenutno še ne prodaja. Se bo pa v kratkem....
tristan01 je napisal/-a:Dazi je napisal/-a:No, sem ga šel pogledat. Je temno modre barve, znotraj črn. Minimalno obrabljen. Ampak res minimalno. Žal nima usnja, kar me osebno niti ne moti. Volan je multifunkcijski. Ni M. Zadaj ima tiste senčnike. Je lep, ni kej.
Glede na to da si tak avtomobil želiš in ti vzdrževanje ne bo problem se splača počakati da bo naprodaj. Na trgu je žal preveč slabih avtomobilov, da bi bilo vredno hiteti z nakupom. Kar se obrabe tiče, pa mora s toliko km avtomobil izgledati kot nov. Sem videl par petic z 3x več km kot ta, pa v notranjosti ni bilo znakov obrabe. Veliko pa je tudi odvisno od tega, kakšen je lastnik.
Če ti avtomobil ustreza s takšno opremo počakaj nanj. Pa veliko sreče.
Lp Tristan01
Dazi je napisal/-a:tristan01 je napisal/-a:Dazi je napisal/-a:No, sem ga šel pogledat. Je temno modre barve, znotraj črn. Minimalno obrabljen. Ampak res minimalno. Žal nima usnja, kar me osebno niti ne moti. Volan je multifunkcijski. Ni M. Zadaj ima tiste senčnike. Je lep, ni kej.
Glede na to da si tak avtomobil želiš in ti vzdrževanje ne bo problem se splača počakati da bo naprodaj. Na trgu je žal preveč slabih avtomobilov, da bi bilo vredno hiteti z nakupom. Kar se obrabe tiče, pa mora s toliko km avtomobil izgledati kot nov. Sem videl par petic z 3x več km kot ta, pa v notranjosti ni bilo znakov obrabe. Veliko pa je tudi odvisno od tega, kakšen je lastnik.
Če ti avtomobil ustreza s takšno opremo počakaj nanj. Pa veliko sreče.
Lp Tristan01
Lih to je to. Vem, da je en kup petic na trgu, sam vse je uvoženo, pa prevrteno in zbito. Zato me tud tok matra, pa še cena bo zelo ugodna.
Bom sporočil.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov